Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ozaveščeno prehranjevanje - Podpora telesnemu, duševnemu in duhovnemu človeku

Ozaveščeno prehranjevanje je družinski priročnik, ki govori o prehranjevanju kot podpori telesnemu, duhovnemu in duševnemu razvoju sodobnega človeka. Je vir konkretnih zgledov, napotkov in načel na poti »nazaj k naravi«. Prehrana pomembno vpliva na kvaliteto našega življenja, naš videz, počutje in delovanje. Je zdravilo za naše telo in ga varuje pred boleznimi. Na kratko, je ključ do kvalitetnejšega življenja. Pred vami je koristen vodnik, ki odgovarja na vprašanje, »Kako pridelovati hrano, se prehranjevati in živeti v popolnem ravnovesju z okoljem, v katerem živimo?« Pokaže nam, kako pomagati sebi in drugim na poti k ozaveščenemu prehranjevanju. Gre za družbenoodgovorno, navdihujočo knjigo, postavljeno v kontekst sodobnega časa, s skrbjo za naš planet. Prehranjevanje ima moč, da nas povzdigne ali poniža, v sebi nosi skrivnost, ki je večini prikrita, ključ, ki ga vsi iščemo, kako živeti bolje v boljšem svetu?
Dodaj na seznam želja
Ozaveščeno prehranjevanje je družinski priročnik, ki govori o prehranjevanju kot podpori telesnemu, duhovnemu in duševnemu razvoju sodobnega človeka. Je vir konkretnih zgledov, napotkov in načel na poti »nazaj k naravi«.
Prehrana pomembno vpliva na kvaliteto našega življenja, naš videz, počutje in delovanje. Je zdravilo za naše telo in ga varuje pred boleznimi. Na kratko, je ključ do kvalitetnejšega življenja. Pred vami je koristen vodnik, ki odgovarja na vprašanje, »Kako pridelovati hrano, se prehranjevati in živeti v popolnem ravnovesju z okoljem, v katerem živimo?«
Pokaže nam, kako pomagati sebi in drugim na poti k ozaveščenemu prehranjevanju.
Gre za družbenoodgovorno, navdihujočo knjigo, postavljeno v kontekst sodobnega časa, s skrbjo za naš planet.
Prehranjevanje ima moč, da nas povzdigne ali poniža, v sebi nosi skrivnost, ki je večini prikrita, ključ, ki ga vsi iščemo, kako živeti bolje v boljšem svetu?
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2693-30-5
Leto izdaje 2010
Število strani 223
Dimenzije 15,5 x 23,0
Izdal Avanteam
Avtor Nevio Sgherla
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ozaveščeno prehranjevanje - Podpora telesnemu, duševnemu in duhovnemu človeku
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ozaveščeno prehranjevanje - Podpora telesnemu, duševnemu in duhovnemu človeku

Cena 29,50 €