Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Partnerstvo.

Na zalogi
SKU
9789617090611
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Če iščete še en priročnik, ki vam bo povedal, kaj delate narobe in kaj morate narediti, da ustvarite popoln odnos, potem ta knjiga ni za vas. Če ste se kdaj spraševali, kako bi bilo imeti odnose s partnerjem, prijatelji ali s sabo, ki bi vam omogočali, da bi ustvarjali več možnosti na vseh področjih življenja,potem je ta knjiga povabilo, da to dejansko lahko imate. Opozorilo: morda vam ne bo všeč, kar boste izvedeli!

Dodaj na seznam želja

Partnerstvo

Ogromno ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od partnerstva.

Toda v resnici vam ni treba biti v partnerstvu z drugo osebo, da ste lahko srečni. Preprosto si lahko izberete, da se vsak dan zbudite in ste srečni.

Partnerstvo ni izvor ustvarjanja vašega življenja. Vi ste ta izvor. Vi ste katalizator za spremembo. Vi ste tisti, ki lahko ustvarite življenje, kot si ga resnično želite, in vi ste tisti, ki ste ustvarili svoje življenje prav takšno, kot je ta trenutek.

Če si želite imeti dober odnos s sabo ali s komer koli drugim in ga do zdaj še niste bili zmožni ustvariti, prosim, ne obupajte. Kaj če bi zahtevali od sebe in prosili vesolje, da vas podpre pri tem, da začnete delati drugačne izbire? In prenehajte se obsojati. Ne glede na to, kje ste zdaj, se stvari lahko spremenijo.

To ni običajna knjiga o partnerstvu. V njej ne boste našli olepševanja, temveč zgolj praktične nasvete in orodja avtorjev, ki vam podajata tako žensko kot moško perspektivo. 

Z osvežujočo odkritostjo ta knjiga govori:

  • o tem, zakaj nobena zveza ni popolna,
  • o tem, zakaj ste dragoceni,
  • o ključih do intimnosti,
  • o tem, zakaj je hvaležnost ključ do prenehanja obsojanja

Ta knjiga ponuja popolnoma nov pogled na zveze.

»Drage dame, moški v vašem življenju ni prišel k vam in vas prosil, da ga spremenite v to, za kar ste se odločile, da je popolni moški za vas.«

– Brendon Watt

»Zame zveza pomeni dva popolnoma različna človeka, ki sta se odločila, da boste skupaj, in ustvarita prostor za nekaj veliko večjega od tega, kar bi vsak od njiju lahko ustvaril sam.«

– Simone Milasas

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090611
Leto izdaje 2020
Število strani 166
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Brendon Watt, Simone Milasas
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Partnerstvo.
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Partnerstvo.

Cena 22,00 €