Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pazi, katerega volka hraniš

Na zalogi
SKU
9789610152927
Dodaj v primerjavo
Cena 16,99 €

Ta knjiga je knjiga o sreči. Kako jo najdemo, dosežemo in trajno obdržimo. Sezite po sreči tudi vi. Začnite z branjem te knjige.

Dodaj na seznam želja

Sreča

Avtor je odkril, da uspeh ni dovolj. Vsi uspešni ljudje namreč niso srečni, medtem ko so vsi srečni ljudje uspešni. Všeč mu je definicija, ki pravi, da je uspeh doseči tisto, kar si želimo, sreča pa je želeti si tisto, kar smo dosegli. Spoznal je veliko uspešnih ljudi, vendar je opazil, da so bili številni od njih izjemno nesrečni, ker so si prizadevali za uspeh, da bi se dokazali pred drugimi, in si tega niso resnično želeli.

Uspeh

Neuspeh je sestavni del vsakega uspeha. Uspeh je potovanje od neuspeha do neuspeha. Največji razlog za uspeh avtorjevih knjig je njihova pristnost. Ljudem nikoli ne govori, da je dovolj, če si želijo biti uspešni, ampak morajo za uspeh nekaj narediti. Do 35. leta je dosegel veliko poslovnih uspehov, vendar je v to vložil veliko truda, saj je več let hkrati študiral in delal. Večkrat pove, da mu v življenju ne gre vse po načrtih, ampak se vsak dan bori. Knjigo Pazi, katerega volka hraniš je napisal tudi zase, da se opomni, katerega volka hrani v sebi. Ni guru, ki mu je vse jasno in nima težav. Vsekakor ima težave, vendar se bori.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610152927
Leto izdaje 2018
Število strani 128
Dimenzije 16,5 x 15,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Kenan Crnkić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pazi, katerega volka hraniš
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pazi, katerega volka hraniš

Cena 16,99 €