Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pet jezikov ljubezni za samske

Na zalogi
SKU
978-961-04-0492-7
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

5 jezikov ljubezni za samske razkriva, kako na raznolike načine izraziti ljubezen in spodbuja samske, naj odkrijejo radost izražanja ljubezni in si s tem pridobijo občutek, da so resnično ljubljeni.

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Prva uspešnica Garyja Chapmana Pet jezikov ljubezni je že osvojila več kot tri milijone bralcev po vsem svetu. Njeno sporočilo in bistvo je dr. Chapman prilagodil še posebnim potrebam in okoliščinam samskih ljudi; tako je pred nami novost: Pet jezikov ljubezni za samske.

Knjiga razkriva raznolike načine izražanja ljubezni, ki veljajo za vse odnose - ne glede na to, ali ste mladi, stari, ovdoveli, poročeni, razvezani ali nikoli poročeni. Knjigi je dodan vprašalnik za odkrivanjejezika ljubezni. Pri pisanju tega dela je avtor uporabil primere in anekdote iz bogatega 30-letnega terapevtskega dela s samskimi. V knjigi predstavljena načela sporazumevanja in sprejemanja brezpogojne ljubezni veljajo za vse naše odnose, vključno tiste s prijatelji, sodelavci, sošolci ali sostanovalci - ne glede na to, ali ste mladi ali stari, ovdoveli, poročeni, razvezani ali nikoli poročeni.

Dr. Gary Chapman verjame, da vsi ljudje hrepenimo po popolni in brezpogojni ljubezni. Vendar take ljubezni ne bomo nikoli znali izraziti ali sprejeti, dokler se ne bomo naučili govoriti pravega "jezika ljubezni". Knjiga Pet jezikov ljubezni za samske razkriva raznolike načine izražanja ljubezni. Tako poznamo pet jezikov ljubezni:

  • Posvečen čas
  • Besede potrditve
  • Darila
  • Usluge
  • Dotik

Avtor poziva samske ljudi, naj odkrijejo radost izražanja ljubezni in si s tem pridobijo občutek, da so resnično ljubljeni.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pet jezikov ljubezni za samske
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pet jezikov ljubezni za samske

Cena 24,90 €