Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pisma Božičku

Na zalogi
SKU
9789617060362
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Zbirka petnajstih raznovrstnih pisemc in zgodbic z željami Božičku, ki jih pišejo ne samo otroci, temveč tudi njihovi starši.

Dodaj na seznam želja

Večkrat nagrajevana avtorja, Janja Vidmar in Peter Škerl, znata duh sodobnega časa izvrstno in domiselno povezati z nežnimi, a jasnimi sporočili. 

Knjiga je zbirka 15 raznolikih "pisem", ki jih pišejo božičku ne samo otroci, pač pa v stiski, ko mimo buljenja v telefon ne morejo do otroka, celo starši.

Pisma so delo nagrajene avtorice, ki vedno vidi onstran zidov domov otrok: tam se dogajajo ne samo hudomušne in otroško razigrane, pač pa tudi čisto resne stvari: bolna babica, ki vse pozablja, mamica s črnicami, ki jo ponoči straši in očitno tudi tepe bavbav, otroci brez očeta, ki je na daljni misiji v tujini, zaljubljeni fant, punčka, ki hoče kužka, pa se noče zavedati, da z njim pridejo tudi odgovornosti, in, seveda, neizbežni otrok, ki tako bulji v telefon, da se na cesti zaleti, doma pa ne vidi in ne sliši več ne očka in mamice.

Knjigo, namenjeno predvsem otrokom med 3. in 5. razredom, krasijo nežne in duhovite ilustracije nagrajenega ilustratorja Petra Škerla.

Saj res, čim prej še ti napiši svoje pismo Božičku!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060362
Leto izdaje 2020
Število strani 34
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Chiara
Avtor Janja Vidmar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pisma Božičku
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pisma Božičku

Cena 21,90 €