Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Podhlajenost – kuga današnjega časa

Na zalogi
SKU
9789616861717
Dodaj v primerjavo
Cena 15,25 €

Zdravnik posveča pozornost vročini. Nizka temperatura ga navadno ne zanima. A nizka telesna temperatura je resnejše stanje. Vročina – če ni previsoka – je odziv telesa, ki ga zmoreta pregnati dober imunski sistem in močna telesna pripravljenost. Če telo lahko ustvarja vročino, je usposobljeno za boj proti bolezni. Seveda so tudi pri tem izjeme.

Dodaj na seznam želja

Nizka telesna temperatura pa ni nikoli zdrava ali naravna. Zdravnikom je v glavnem ni mar, ukvarjajo se z vročino. Nizka temperatura pa je že sama po sebi vzrok za zelo dolgo vrsto bolezni (utrujenost, depresivno razpoloženje, izgorelost, slaba koncentracija, pozabljivost, alergije, astma, artritis, artroza, bolečine v sklepih, Raynaudov sindrom, panika, zamegljen vid, izpadanje las, glavobol, migrena, izguba libida, impotenca, pridobivanje na teži, visok krvni tlak, nizek krvni tlak …), saj sproži plaz nepravilnih delovanj. Na telesni in na psihični ravni. Čeprav je daleč od naravnega stanja, je nizka temperatura, žal, postala nekaj normalnega. In ima jo kar 70 odstotkov bolnikov.

Hipotermija ustvarja okolje in pogoje za širitev povzročiteljev bolezni in kroničnih infekcij. Hipotermija je znak za degeneracijo in celično smrt. Hipotermija potemtakem ni »kavalirski delikt«, kot jo radi obravnavajo v medicini. Tople nogavice niso primeren terapevtski ukrep za hipotermijo. Kaj naj storimo, nam razgrinja knjiga.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861717
Leto izdaje 2018
Število strani 185
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Uwe Karstädt
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Podhlajenost – kuga današnjega časa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Podhlajenost – kuga današnjega časa

Cena 15,25 €