Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Polarix za ženske

Na zalogi
SKU
4561654
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 35,00 €
Prihranek 8,80 € (-20.09%)
Redna cena 43,80 €

Polarix za ženske dobro dene vsem ženskim notranjim in zunanjim spolnim organom; pričakujemo lahko predvsem manj menstrualnih bolečin, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s hemoroidi in še kaj. Saj vpliva na vsa tkiva.

Dodaj na seznam želja

Polarix

Polarix za ženske uporabljamo tako, da ga nosimo v spodnjicah, na spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo, na predelu nad mehurjem, kjer je pomembna ginekološka točka – drugi čakri. Proti koži morajo biti obrnjena števila, bakreni prekinjeni polkrogi pa proč od telesa. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju. Ponoči pa ga lahko damo med noge, med genitalije in anus. To je na prvo čakro.

Polarix za ženske učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo zmanjšale, včasih tudi kar hitro, in morda sčasoma izzvenele.

Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.

Polarix za ženske je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Polarix za ženske
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Polarix za ženske

Vroča cena 35,00 €
Prihranek 8,80 € (-20.09%)
Redna cena 43,80 €