Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Polarix za živali (36 mm)

Na zalogi
SKU
4564165
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 19,90 €
Prihranek 5,00 € (-20.08%)
Redna cena 24,90 €

Ko na mesto, kjer boli, položimo Polarix, bolečina pojenja in sčasoma izgine. Žival nam to pokaže s svojim obnašanjem. Mnogim živalim to močno pomaga in hočejo imeti Polarix vedno ob sebi. Predvsem ostarelim živalim pomaga, da lažje prenašajo starostne tegobe; manj ali sploh jih ne boli, imajo več energije, so živahnejše in lažje počivajo in spijo.

Dodaj na seznam želja

Polarix

Zelo jim pomagamo, ko jim Polarix obesimo okrog vratu. Uporabimo priloženo bombažno vrvico, ki ne moti delovanja Polarixa in energijskega polja okrog vratu. Lahko pa ga položimo tudi na njihovo ležišče. Same ga bodo pogosto premaknile tako, da jim bo najbolje del. In nič nenavadnega ni, če si Polarix prilastijo in ne pustijo, da jim ga odstranimo. Če imamo več živali, naj ima vsaka svojega, da ga ni treba nobeni jemati. Sicer pa isti Polarix uporabljamo po potrebi za vse živali. Ne nazadnje v težavah pomaga tudi nam ljudem.

Ko Polarix položimo na čakro, »steče« v telo več prane. Če živali to prija, smo storili veliko, da ne bo zbolela. Če ji ne prija, Polarixa ne polagamo na izbrano čakro. Poskusimo na več čakrah. Da bi povsem zavarovali žival pred boleznijo, ga polagamo na vse čakre. Živali jih imajo več kot človek.

Dotok več prane lahko žival tudi vznemiri. Zato začnemo počasi, najprej ga polagamo za nekaj minut. Posebno skrbni moramo biti pri polaganju na glavo. Polaganje ponovimo večkrat na dan. Če pa vidimo, da več prane živali prija, podaljšamo čas ali pa ga kužku obesimo kar okrog vratu.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Polarix za živali (36 mm)
Vaša ocena
Back to Top

Polarix za živali (36 mm)

Vroča cena 19,90 €
Prihranek 5,00 € (-20.08%)
Redna cena 24,90 €