Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci

Ni več v prodaji
SKU
429
Cena 16,70 €
Človek poseduje skoraj neomejene možnosti za učenje in ustvarjalnost. S to knjigo lahko poiščete svoje skrite zmožnosti, izostrite čute in osvobodite svojo edinstveno naravo. Knjiga bi lahko bila Leonardov osebni priročnik, ki ga veliki mojster ni nikoli napisal. V njej je predstavljen drugačen pristop k učenju in ustvarjalnosti, ki od vas ne zahteva genialnosti, da bi lahko razmišljali kot geniji...
Dodaj na seznam želja

Človek poseduje skoraj neomejene možnosti za učenje in ustvarjalnost. S to knjigo lahko poiščete svoje skrite zmožnosti, izostrite čute in osvobodite svojo edinstveno naravo. Knjiga bi lahko bila Leonardov osebni priročnik, ki ga veliki mojster ni nikoli napisal. V njej je predstavljen drugačen pristop k učenju in ustvarjalnosti, ki od vas ne zahteva genialnosti, da bi lahko razmišljali kot geniji.
Genijeva vodila - od nenasitno radovednega pristopa do življenja (curiosita), do pripravljenosti sprejeti neznano (sfumato) - so zasnovana tako, da jih bralec lahko razvija sam, saj se mu nenadoma zazdijo znana in neverjetno vzpodbudna. V vsakem poglavju je veliko zabavnih vaj z razlago, kako jih praktično uporabiti na delovnem mestu, doma in pri vsakdanjih opravilih.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6239-20-1
Leto izdaje 2003
Število strani 336
Dimenzije 17,5 x 22,0
Izdal Tangram
Avtor Michael J. Gelb
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci

Cena 16,70 €