Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prehranske rešitve za 88

Na zalogi
SKU
9789616861939
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Ta knjiga je najizčrpnejša zbirka sodobnega znanja o holistični prehrani. V njej najdete vsa najboljša odkritja ter nove in inovativne programe naravnih zdravljenj, ki v mnogih primerih bolezen popolnoma odpravijo.

Dodaj na seznam želja

Bolezni

Hrana močno vpliva na naše zdravje. Z njo lahko preprečimo bolezen, prav tako pa lahko z ustrezno prehrano mnoge bolezni odpravimo. Optimalna prehrana je neizpodbitno temelj dobrega zdravja. Kljub temu je vse do danes farmacevtska industrija ohranila močan vpliv in mnogi konvencionalni zdravniki še vedno ostajajo gluhi za prehranske terapije. Konvencionalni zdravniki, ki ne upoštevajo vpliva prehrane in hranil na zdravje oziroma bolezni, dobesedno tiščijo svoje glave v pesek.

Nemogoče je ignorirati močne znanstvene dokaze. Pokazalo se je, denimo, da sredozemska prehrana zmanjša pogostost srčno-žilnih obolenj za trideset odstotkov. Osnovna prehrana, ki vsebuje v glavnem le aminokisline, uspešno zdravi kronično vnetno črevesno bolezen – pogosto bolje kot terapija z zdravili. Mnoge znanstvene raziskave so dokazale tudi povezavo med uživanjem hitre prehrane, živil živalskega izvora (vključno z mlekom in mlečnimi izdelki) ter kroničnimi obolenji, kot so koronarna srčna bolezen, sladkorna bolezen, rak dojk, prostate in črevesja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861939
Leto izdaje 2020
Število strani 444
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor David Rowland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prehranske rešitve za 88 zdravstvenih težav
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prehranske rešitve za 88

Cena 29,90 €