Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-90922-9-3
Dodaj v primerjavo
Cena 14,80 €
Svet z malo ogljikovih hidratov, ki ga je ustvaril dr. Atkins, se še naprej širi. Diete z malo ogljikovih hidratov, od South Beach diete do Zone in drugih, milijoni ljudi prakticirajo kot načine za hujšanje. Trženje teh diet se lahko razlikuje, vendar sta vsem skupni dve ključni komponenti: zavračanje ogljikovih hidratov ter poudarek na kalorijah iz beljakovin – ali mesa – in maščobe. Celo najnovejši dietni trend, Paleo dieta, je navzlic svoji osredotočenosti na (do neke mere) celovito hrano samo še ena različica istih strahov pred ogljikovimi hidrati.
Dodaj na seznam želja

Ogljikovi hidrati

Refren diet z malo ogljikovih hidratov je že znan: Kruh je slab za vas. Maščoba ni pomembna. Ogljikovi hidrati so pravi razlog, da ne morete shujšati.

Diete z malo ogljikovimi hidrati se lahko razlikuje, vendar sta vsem skupni dve ključni komponenti: zavračanje ogljikovih hidratov ter poudarek na kalorijah iz beljakovin – ali mesa – in maščobe. Celo najnovejši dietni trend, Paleo dieta, je navzlic svoji osredotočenosti na (do neke mere) celovito hrano samo še ena različica istih strahov pred ogljikovimi hidrati.

V delu Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov dolgoletni vodilni svetovni strokovnjak na področju znanosti o prehrani dr. T. Colin Campbell, soavtor knjižnih uspešnic Kitajska študija in Celota, opisuje, kje in kako se zagovorniki diete z malo ogljikovih hidratov motijo, od kje izvira prepričanje, da so ogljikovi hidrati slabi, in zakaj se ohranja kljub vsem dokazom o nasprotnem.

Hrana, ki jo zavajajoče imenujejo “ogljikovi hidrati”, ni vsa sestavljena enako – če jo obravnavamo na tak način, ima to velike neželene posledice za naše zdravje in dobro počutje, povezano s prehrano.

Če razmišljate o dieti z malo ogljikovih hidratov, si najprej preberite to knjigo. Spremenila bo način vašega razmišljanja o tem, kar jeste – in tem, kako bi se morali prehranjevati, da bi dolgoročno shujšali in optimizirali svoje zdravje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-90922-9-3
Leto izdaje 2014
Število strani 100
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Mehka
Izdal Sitis
Avtor Dr. Howard Jacobson, T. Colin Campbell
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov

Cena 14,80 €