Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Priročnik za razsvetljen seks

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617060492
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

V novi knjigi Priročnik za razsvetljen seks boste odkrili kako usmerjati in obvladovati svojo spolno energijo. S pomočjo knjige boste svojo spolnost dvignili na višji nivo in odkrili vrsto tehnik za povečanje spolnega užitka.

Dodaj na seznam želja

Seks

Skrivnost bogatega doživljanja telesa in partnerstva razgrne skozi vadbe in drobne trike, ki so posvečeni usmerjanju notranje energije, še posebno skozi dih. Ta je začetek in vrhunec vsega: odnosa in doživetja v telesu in duhu ljubimcev. »Svetloba ljubezni se želi izraziti prek naših teles. A kljub temu, da se naš najgloblji jaz želi odpreti in živeti kot ljubezen, se naš površinski jaz tega boji. Zato zadržujemo spontane in močne izraze ljubezni, ki se pretakajo po naših telesih. To počnemo predvsem z zadrževanjem svojega diha.

Prvi del opisuje, kako krožiti s svojo notranjo energijo, tako da lahko globoka sproščenost, čudovita čutnost in ljubezen z odprtim srcem vlijejo veselje v vaše ljubljenje.

Drugi del se posveča načinom, s katerimi moški in ženske uživajo v več različnih orgazmih po vsem telesu, ki služijo kot opomin na vašo najglobljo in najbolj lahkotno blaženost bitja.

Tretji del predstavlja vrsto tehnik za povečanje polnosti spolnega užitka in duhovne odprtosti.

Četrti del ponuja naprednejše prakse za tiste bralce, ki želijo še napredovati v svojih spolnih sposobnostih.

Ali živite kot ljubezen ali pa ste do takšne ali drugačne mere izgubljeni v drami svoje lastne zgodbe.

Odločitev, da se odpremo in čutimo, je naša temeljna praksa razsvetljenega seksa, v vsakem trenutku. Namesto da bi se osredotočili zgolj na lastno zadovoljstvo ali da bi se zgolj odzvali na partnerjev ali partneričin prihod in odhod, moramo trenirati, da čutimo vsako izkušnjo in preko nje. Ne izogibamo se lastnih občutkov in čustev ali občutkov in čustev partnerja ali partnerice. S prakso postanejo naša srca prostorna, kar omogoča prostor za sprejemanje in ljubljenje z vsemi mislimi in čustvi, užitki in bolečinami, ko pridejo in gredo. Tudi če nas partner/ica izda, se spomnimo, da se znova in znova odpremo in čutimo. Lahko se odločimo spremeniti svoja vedenja ― ali odnose; vendar takšne odločitve izhajajo iz odprtega srca, ki čuti.

Iz našega odprtega srca teče svetloba. Naš obraz postane sijoč z rdečico ljubezni. Naše seksanje postane ples užitka.

To je razsvetljeni seks in veščine, predstavljene v tem priročniku, so koraki, ki nam pomagajo pri učenju osnovnih gibov in ritmov, da lahko skozi našo strast zasije luč ljubezni.

Naj naš seks vedno cveti kot daritev ljubezenske svetlobe.«

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Priročnik za razsvetljen seks
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Priročnik za razsvetljen seks

Cena 24,00 €