Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Rak'n'roll 2

Na zalogi
SKU
9789617033786
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

V knjigi Rak 'n' roll 2 pisatelj nadaljuje zgodbo iz prve knjige. Opisuje življenje po ovinku, na katerega je naletel, in situacije, v katerih se je znašel. Misli se mu tudi tukaj vračajo v določena življenjska obdobja. 

Dodaj na seznam želja

Nikola Kekić

Nikola Kekić je rojen leta 1976 v Novem mestu. Knjiga Rak 'n' roll je bila njegov prvenec, kot rezultat dolgoletne borbe s posledicami zdravljenja raka. Živi z družino v družinski hiši v okolici Metlike. Prosti čas preživlja z družino in v naravi.

Rad pogleda dober film in prebere dober strip. V knjigi Rak 'n' roll 2 Nikola Kekić nadaljuje zgodbo iz prve knjige. Opisuje življenje po ovinku, na katerega je naletel, in situacije, v katerih se je znašel. Misli se mu tudi tukaj vračajo v določena življenjska obdobja.

»Sanjal je o tem, kako bi imel družino. In sanje so se mu izpolnile. Kako se je pa njim življenje zakompliciralo, ko so dobili njega, je pa zgodba zase. Težko je imeti nekoga takšnega zraven sebe, je ugotovil. Sam pa se niti ni tako počutil. Preganjal ga je sicer občutek manjvrednosti, vendar se je trudil biti psihično stabilen. Videl je toliko hujših zdravstvenih situacij, da je lahko sam sebi rekel: 'Ne ga jebat, pobec. Glavo gor.'«.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033786
Leto izdaje 2019
Število strani 156
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Nikola Kekić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rak'n'roll 2
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Rak'n'roll 2

Cena 22,00 €