Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Razgaljena prodaja

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612902865
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

Razgaljena prodaja je knjiga, ki vam bo prodajo prikazala skozi aspekte, ki so potrebni za razvoj uspešnega modernega podjetja. V času tako imenovane »get it done« generacije pod vprašanje postavlja klasične metode prodaje in poskuša »razgaliti« ključne elemente, ki so potrebni za napredek podjetja.

Dodaj na seznam želja

Prodaja

Knjiga je napisana kot praktični vodič, zato se osredotoča na praktično izvedbo, ki je potrebna v vsakdanu slehernega podjetnika in prodajalca. Popeljala vas bo od osebne motivacije za prodajo do končne prodaje podjetja.  

Začinjena s humorjem vas knjiga ne bo pustila ravnodušnega, saj vas bo popeljala v svet podjetniške in prodajne akcije in obenem prispevala k vašemu znanju za še boljši razvoj vašega podjetja. 

Robert Andolšek se več kot dve desetletji ukvarja s prodajo v zasebnih, majhnih in srednje velikih podjetjih. V tem času je ustanovil in do dobičkonosnih rezultatov pripeljal šest podjetij v različnih poslovnih sferah, ki jih je nato prodal novim lastnikom. Večji del svoje poslovne poti je preživel v tujini. S svojim svetovanjem pogosto pomaga v najrazličnejših podjetjih v Sloveniji, predvsem na področju B2B prodaje, področju notranje in zunanje komunikacije ter na področju procesov celostne prodaje in posledične vzpostavitve trajnostnih ponovitev.  

Je energičen in ambiciozen, mnogi ga doživljajo kot vztrajnega motivatorja, saj je skozi leta svoje kariere razvil spoštljiv in zrel odnos do nalog in ciljev, ki si jih zadaja. Svoje priložnosti išče predvsem v situacijah, v katerih drugi obupajo. Robertov osebni moto je: “Zdravi preteklost, živi sedanjost in sanjaj prihodnost.”

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612902865
Leto izdaje 2019
Število strani 197
Dimenzije 14,8 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Robert Andolšek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Razgaljena prodaja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Razgaljena prodaja

Cena 27,00 €