Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Recepti za življenje

Na zalogi
SKU
9789789612888
Dodaj v primerjavo
Cena 34,80 €

Zaradi hitrega toka življenja in vpetosti v kolesja vsakdana, se premalo zavedamo kako dragocen je naš čas in čas, ki ga preživimo z družino oz. domačimi, zato se je avtorju zdelo smiselno, da svoje nasvete deli tudi z drugimi.

Dodaj na seznam želja

Življenje

Knjiga Recepti za življenje je knjiga v kateri so zbrane misli in modrosti, izkušnje, ki si jih je avtor pridobil tokom življenja. Knjiga služi kot nekakšen priročnik za vsakogar, ne glede na starost. Predvsem je nastala z namenom, da bi z razumevanjem posameznih poglavij v knjigi, ljudje morda privarčevali dragocen čas v iskanju življenjskih odgovorov, temelji pa predvsem na razumevanju medsebojnih odnosov, kot na razumevanju samega sebe. 

Ujeti smo v nek navidezni tok, ki mu ni videti konca, v resnici pa je le navidezen. Da bi pridobili na dragocenosti časa, ki ga preživimo, je ta knjiga sigurno dobra popotnica za vsakogar. Srečanje z boleznijo mu je dalo popolnoma nov, drug spekter vpogleda na življenje in na ta način tudi dvignila duhovno raven življenja in doživljanja vsakdana. Drži se svojih lastnih pogledov na življenje predvsem zaradi preteklih izkušenj, ki so najdragocenejša.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789789612888
Leto izdaje 2018
Število strani 95
Dimenzije 27,5 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Grega Valenčič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Recepti za življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Recepti za življenje

Cena 34,80 €