Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Repki

Na zalogi
SKU
9789610157540
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

Antologija odlične slovenske otroške poezije po izboru dr. Igorja Sakside, ki jo dopolnjujejo iskrivi repi Roka Terkaja in hudomušne ilustracije Igorja Šinkovca.

Dodaj na seznam želja

Repki

Trkajevi repi, v katerih je ena in ena tri, huda mravljica pa pogumnejša od vseh superjunakov, z dinamično igro sodobnega odrepanega jezika otroke v svet poezije vabijo igrivo in manj predvidljivo.

Repki so opremljeni s QR-kodami, ki vodijo do zvočnih posnetkov. Priložen je tudi cede z 12 pesmimi v odličnih izvedbah slovenskih reperjev (Trkaj, Emkej, Pižama, Nipke, Jose, Zlatko), Nece Falk in Ditke.

Zbirko Repki sestavljajo trije razdelki. Mika me zven jezika prinaša pesmi o jezikovni igri, v razdelku Čarovnija poezija se pred našimi očmi zvrstijo nenavadne živali, rastline, pravljična bitja, razdelek Svet dvojine in množine pa zajema pesmi o družini v vseh njenih razpoloženjskih odtenkih. Pesmi spremlja rubrika Hip-hop! Misli, v galop! Če v glavi te zvija: Na pomoč, domišljija!, ki otroke in njihove starše, vzgojitelje, učitelje vabi k razmisleku, pogovoru in nadaljnjemu ustvarjanju.

Kot v spremni besedi vabi Igor Saksida: »Ta knjiga vas in vaše mlade sogovornike vabi k ustvarjanju z besedo, zvokom, barvo, gibi. Tako bo nastal svet, v katerem lahko počneš, kar želiš, kjer ob pesmi – če jo bereš ali poslušaš, čisto vseeno je – pišeš, rišeš, plešeš, vriskaš, zidaš gradove (v oblakih) iz lego kock …«

Knjiga Repki bo vašemu otroku v veselje in inspiracijo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610157540
Leto izdaje 2020
Število strani 88
Dimenzije 20,5 x 26,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Igor Saksida, Rok Terkaj - Trkaj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Repki
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Repki

Cena 29,99 €