Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sindrom hiatusne hernije - mati vseh bolezni? - Priročnik za samozdravljenje

Na zalogi
SKU
978-961-90922-2-4
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €
Ta zelo kompleksen zdravstveni problem, ki prizadane mlade in stare, ni le napačno razumljen, ampak velikokrat napačno diagnosticiran. Zaradi njegovih simptomov, ki so pogosto prikriti, trpi večina človeštva. Zdaj ga lahko prepoznate in odpravite ter poskrbite za odlično preventivo z nasveti iz te knjige.
Dodaj na seznam želja

Hiatusna hernija

Priročnik za samozdravljenje težave, ki nastane zaradi premika želodca, včasih čisto malo dvignjenega želodca, bo za marsikoga najpomembnejša odrešitev v življenju. Tegoba, ki ji zdravniki pravijo hiatusna hernija, nagaja tako mladim kot starim. Največkrat je zdravniki niti ne ugotovijo, ker je niti ne predvidevajo.

Hiatusna hernija povzroča ne le nekaj tiščanj in rahlih slabosti, marveč pritiska na vagusni živec in tako vpliva na vse predele telesa, kjer je ta živec. In še dlje. Neredko bolečine v prsih, pritisk pod prsnico, bolečina v levi rami, v levi roki, na levi strani vratu pripeljejo ljudi na urgenco. Pa ni težava v srcu, je v želodcu.

Največkrat vzrok hiatusne hernije ni poznan. Nekateri posamezniki se že rodijo z večjo hiatusno odprtino, na razvoj hiatusne hernije pa lahko vplivajo tudi stanja, ki povečujejo pritisk na trebuh (nosečnostdebelostkašelj, napenjanje med odvajanjem).

Tukaj je premalo vrstic, da bi našteli vse, kar se lahko človeku zgodi neprijetnega, zelo neprijetnega in ne tako redko tudi zelo bolečega, pa naj gre za refluks, bruhanje, utrujenost in izčrpanost, hitro naraščanje tlaka, zmedenost, napade tesnobe, zasvojenost s sladkorjem ali alkoholom, debelost…

Če imate kako čudno ali pa običajno neprijetnost, tudi tedaj, ko ta močno slabša zdravje in ogroža življenje, pa zdravniki ne najdejo vzroka ali ga ne znajo odpraviti, vzemite v roke ta priročnik za samozdravljenje. Je nepogrešljiv v vseh družinah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-90922-2-4
Leto izdaje 2010
Število strani 222
Dimenzije 15,0 x 21,0
Izdal Sitis
Avtor Theodore A. Baroody
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sindrom hiatusne hernije - mati vseh bolezni? - Priročnik za samozdravljenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sindrom hiatusne hernije - mati vseh bolezni? - Priročnik za samozdravljenje

Cena 16,90 €