V vrečki ni artiklov.
Skrite moči v človeku

Čakre

Na našem potovanju k lastni Biti nas avtor vodi postopoma. Seznani nas z osmimi glavnimi čakrami in njihovimi funkcijami ter nam v roke poda orodje, s katerim lahko dosežemo svoj najpomembnejši cilj: zdržitev z našo resnično bitjo.

Posebnost pričujoče knjige o čakrah je, da je v njej opisana tudi manj znana bindu čakra, ki je ena najskrivnostnejših in najbolj nenavadnih energijskih središč v človeku. Prav danes veliko ljudi sanja o "vrelcu večne mladosti".

Ta izvir mladosti, vitalnosti in zdravja se nahaja v bindu čakri, s pomočjo posebnih vaj pa ga lahko vzpodbudimo, da začne teči.

Dragocena knjiga, ki vsebuje v veliki meri izgubljeno celostno znanje o čakrah in kundalini, ki urejajo naše življenje ter skritih močeh, ki določajo našo usodo. Svetovno znan avtor nas popelje na pot duhovne izpolnitve. Daje nam praktična navodila in tehnike, da bolje spoznamo in razumemo sebe ter življenje okrog nas. 

961-238-623-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/s/k/skrite-moci-v-cloveku.jpg 961-238-623-4
29.6 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi
-20%

Skrite moči v človeku

Skrite moči v človeku Paramhans Swami Maheshwarananda

Čakre in kundalini

Knjiga Skrite moči v človeku daje podroben vpogled v način delovanja energijskih središč, ki se nahajajo v nas, ter skritih moči, ki določajo našo usodo. Pouči nas, naj teh moči ne iščemo izven sebe, temveč da jih najdemo znotraj nas samih

Vroča cena: 29,60 €

Prihranek: 7,40 € (20%)

Redna cena: 37,00 €

Podrobnosti artikla Skrite moči v človeku

ISBN 961-238-623-4
Leto izdaje 2009
Število strani 272
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Trda vezava
Izdal DNM
Avtor Paramhans Swami Maheshwarananda

O avtorju Skrite moči v človeku

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda ali na kratko Swamiji se je rodil v Rajasthanu v severozahodnem delu Indije, od leta 1972 pa živi in dela v Evropi. Svoje življenje je posvetil nesebičnemu delu za vsa živa bitja. Dolga leta se je seznanjal z zahodnjaškim načinom življenja in s problemi moderne civilizacije. Dodobra je spoznal prekletstvo zahodnjakov: psihosomatske posledice napačnega načina življenja, stres, strah pred življenjem, duševne bolezni. In tako je v skladu z izvirnim naukom joge oblikoval celovit (holistični) sistem z imenom “Joga v vsakdanjem življenju”, ki je namenjen modernemu človeku. Indijski guru je svetovni popotnik in poznajo ga v mnogih državah: v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji, Italiji, Švici, na Madžarskem, v vseh republikah bivše Jugoslavije, na Češkem in Slovaškem, V Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, Avstarliji in Novi Zelandiji.

Več o Paramhans Swami Maheshwarananda

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Skrite moči v človeku

Vroča cena: 29,60 €

Prihranek: 7,40 € (20%)

Redna cena: 37,00 €

Skrite moči v človeku

Oglejte si tudi