Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrite moči v človeku

Na zalogi
SKU
961-238-623-4
Dodaj v primerjavo
Cena 37,00 €

Knjiga Skrite moči v človeku daje podroben vpogled v način delovanja energijskih središč, ki se nahajajo v nas, ter skritih moči, ki določajo našo usodo. Pouči nas, naj teh moči ne iščemo izven sebe, temveč da jih najdemo znotraj nas samih

Dodaj na seznam želja

Čakre

Na našem potovanju k lastni Biti nas avtor vodi postopoma. Seznani nas z osmimi glavnimi čakrami in njihovimi funkcijami ter nam v roke poda orodje, s katerim lahko dosežemo svoj najpomembnejši cilj: zdržitev z našo resnično bitjo.

Posebnost pričujoče knjige o čakrah je, da je v njej opisana tudi manj znana bindu čakra, ki je ena najskrivnostnejših in najbolj nenavadnih energijskih središč v človeku. Prav danes veliko ljudi sanja o "vrelcu večne mladosti".

Ta izvir mladosti, vitalnosti in zdravja se nahaja v bindu čakri, s pomočjo posebnih vaj pa ga lahko vzpodbudimo, da začne teči.

Dragocena knjiga, ki vsebuje v veliki meri izgubljeno celostno znanje o čakrah in kundalini, ki urejajo naše življenje ter skritih močeh, ki določajo našo usodo. Svetovno znan avtor nas popelje na pot duhovne izpolnitve. Daje nam praktična navodila in tehnike, da bolje spoznamo in razumemo sebe ter življenje okrog nas. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-238-623-4
Leto izdaje 2009
Število strani 272
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal DNM
Avtor Paramhans Swami Maheshwarananda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrite moči v človeku
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrite moči v človeku

Cena 37,00 €