Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnost življenjske energije in pravilne pozornosti

Na zalogi
SKU
978-961-7036-11-4
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €

Skrivnost življenjske energije je pravzaprav skrivnost življenja samega, saj prav ona odloča o kakovosti našega vsakdana in torej o naši učinkovitosti, uspešnosti, zdravju, bolezni in smrti. In čeprav nas poganja, ta energija ni naša lastna, temveč nam le služi, dokler živimo. Skrivnost življenjske energije ni le to, da jo lahko s pravilnim življenjskim slogom krepimo in obnavljamo, temveč jo lahko negujemo tudi s pravilno usmerjeno pozornostjo

Dodaj na seznam želja

Avtor bralčevo pozornost usmeri na pozornost samo, saj si prav z njo in z načinom njene vsakdanje uporabe človek neposredno oblikuje svoje lastno življenje. Še največja tukaj razkrita skrivnost pa je poseben starodaven šamanski postopek, s katerim lahko svojo pozornostjo obnovimo in okrepimo lastno energetsko telo, kar nam omogoči popolno varovanje zdravja, še prej pa zanesljiv postopek samo-ozdravljenja.

Ta knjiga, ki je neposredno nadaljevanje dveh avtorjevih uspešnic Na zdravje in Negovanje diha, ni knjiga o teoriji zavesti in pozornosti, temveč praktičen priročnik o njuni pravilni rabi, obenem pa vam odpira tudi sicer skrita vrata v lastno duševnost, ki vodijo skozi nosnice navznoter vse do najglobljih slojev vašega nezavednega, od tam pa tudi ni daleč do kolektivnega nezavednega. S pravilno pozornostjo je namreč prav vse mogoče!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7036-11-4
Leto izdaje 2018
Število strani 188
Dimenzije 12,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor Peter Amalietti
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnost življenjske energije in pravilne pozornosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnost življenjske energije in pravilne pozornosti

Cena 19,00 €