Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Srčna knjiga mojega življenja

Na zalogi
SKU
978-961-9313-49-7
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

To bo knjiga vašega življenja! Srčno si želimo, da bodo nekoč vaši potomci rekli, da jim je ta knjiga najdražji spomin na vas in da jim je pomagala postati boljši človek, pa karkoli že to pomeni.

Dodaj na seznam želja

Knjiga življenja

Zakaj bi se morale vse knjige začeti z avtorjevim uvodom? Ta knjiga ga nima. Tako je drugačna. Je posebna, izjemna, zanimiva. Veste zakaj nima uvoda? Ker, če želite, si lahko uvod napišete sami in se podpišete. Napiše vam ga lahko tudi kdo drug. Knjiga je vaša. Samo vaša.

Srčna knjiga mojega življenja je knjiga, ki vas želi spodbuditi k akciji spominov in nasvetov. Postavite si jo na nočno omarico ali na pisalno mizo. In razmišljajte, kaj se je zgodilo v vašem življenju. Podnevi, ponoči, ko se s kom pogovarjate, ko se sprehajate, ko delate, ko prebirate časopis. Kjerkoli in kadar koli.

Namen knjige je, da napišete tisto, kar vas bo dodatno izpolnilo, zaradi česar se boste bolj počutili. Kaj je to, ugotovite sami. Ko boste to vedeli, boste šli lažje v akcijo pisanja, ki vas bo pripeljala do knjige polne modrosti, do knjige, ki bo slikala vašo preteklost za prihodnost mlajših.

To bo knjiga vašega življenja! Srčno si želimo, da bodo nekoč vaši potomci rekli, da jim je ta knjiga najdražji spomin na vas in da jim je pomagala postati boljši človek, pa karkoli že to pomeni.

Vsak trenutek je poglavje, ki ljudem okoli nas omogoči pogled v globine naše duše. Le redki imajo privilegij, da pokukajo vanjo in spoznajo njena nežna prostranstva, kjer tičijo naše velike želje, krhke sanje in drobna veselja.

A prav ti na videz nepomembni drobci sestavljajo mozaik naše neskončne biti. Prav ti dražljaji so najbolj iskren pričevalec o dogodkih, ki so nas ustvarili. Kot smo mi ustvarili njih.

»Srčna knjiga mojega življenja« je knjiga o vas. O vsem, kar vas je kdajkoli razveselilo, presunilo, razžalostilo ali očaralo. Skozi enostavna poglavja vas vodi k beleženju svojega življenja. Življenja, ki je obogatilo svet vaših najbližjih, in ga bo še dolgo potem, ko vas morda ne bo več.

To ni knjiga. To je iskren zapis vašega srca. Dediščina, ki jo boste dobesedno zapisali potomcem.  

Ta knjiga je drugačna od ostalih. To knjigo boste v glavnem ustvarili VI! Spodbudila vas bo, da napišete svojo lastno knjigo, ki govori o VAŠEM ŽIVLJENJU.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9313-49-7
Leto izdaje 2013
Število strani 123
Dimenzije 18,5 x 25,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Žiga Vavpotič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Srčna knjiga mojega življenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Srčna knjiga mojega življenja

Cena 24,90 €