Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Steklenica Polarix (0,5 l)

Na zalogi
SKU
464646
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 39,90 €
Prihranek 10,00 € (-20.04%)
Redna cena 49,90 €

Steklenica Polarix ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!

Dodaj na seznam želja

Polarix

Ko popijemo vodo iz steklenke Polarix, začutimo, da imamo več energije. Enako velja za vse naše hišne ljubljenčke. Oživljeno vodo imajo rade tudi rastline.

Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka. Steklenica Polarix spremeni tudi okus drugih pijač; vino je manj kislo, pivo manj grenko …

Steklenica Polarix ima na dnu logaritemsko periodično anteno (izračunal jo je Nikola Tesla). Ta z zdravilno energijo (či, prana …), zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!

In kaj naredi vodi?

Ko voda teče skozi dolge ravne cevi do naših pip, se neha vrtinčiti. Pri tem se tvorijo grozdi vodnih molekul, ki pa pod vplivom Polarixa razpadejo. Le voda, katere molekule niso združene v grozde, lahko steče po cevkah mikronske širine v našem telesu. Zato mora telo molekule razdružiti, pri čemer porablja dragoceno energijo za samozdravljenje. Polarix pa dovaja zdravilno energijo iz okolja; tako telesu omogoča, da svojo samozdravilno energijo uporabi za homeostazo, za uravnovešanje zdravja telesa.

Kaj pa s tistim, kar je v vodi?

V vodi je vse več odpadnih škodljivih snovi, predvsem vse več ostankov zdravil, ki jih je težko izslediti. Polarix zmanjšuje vpliv teh škodljivih snovi na zdravje. Z zdravilno energijo iz okolja močno zmanjša genotoksičnost. To natančno pokažejo raziskave kakovosti vode s čebulnimi testi v laboratoriju Laboratory for Plant Cytogenetics. Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Steklenica Polarix (0,5 l)
Vaša ocena
Back to Top

Steklenica Polarix (0,5 l)

Vroča cena 39,90 €
Prihranek 10,00 € (-20.04%)
Redna cena 49,90 €