V vrečki ni artiklov.
Steklenica Polarix (0,5 l)

Polarix

Ko popijemo vodo iz steklenke Polarix, začutimo, da imamo več energije. Enako velja za vse naše hišne ljubljenčke. Oživljeno vodo imajo rade tudi rastline.

Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka. Steklenica Polarix spremeni tudi okus drugih pijač; vino je manj kislo, pivo manj grenko …

Steklenica Polarix ima na dnu logaritemsko periodično anteno (izračunal jo je Nikola Tesla). Ta z zdravilno energijo (či, prana …), zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!

In kaj naredi vodi?

Ko voda teče skozi dolge ravne cevi do naših pip, se neha vrtinčiti. Pri tem se tvorijo grozdi vodnih molekul, ki pa pod vplivom Polarixa razpadejo. Le voda, katere molekule niso združene v grozde, lahko steče po cevkah mikronske širine v našem telesu. Zato mora telo molekule razdružiti, pri čemer porablja dragoceno energijo za samozdravljenje. Polarix pa dovaja zdravilno energijo iz okolja; tako telesu omogoča, da svojo samozdravilno energijo uporabi za homeostazo, za uravnovešanje zdravja telesa.

Kaj pa s tistim, kar je v vodi?

V vodi je vse več odpadnih škodljivih snovi, predvsem vse več ostankov zdravil, ki jih je težko izslediti. Polarix zmanjšuje vpliv teh škodljivih snovi na zdravje. Z zdravilno energijo iz okolja močno zmanjša genotoksičnost. To natančno pokažejo raziskave kakovosti vode s čebulnimi testi v laboratoriju Laboratory for Plant Cytogenetics. Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka.

464646 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/polarix.jpg
39.9 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi
-20%

Steklenica Polarix (0,5 l)

Steklenica Polarix (0,5 l)

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 199 zlatnikov = 1,99 €.
Steklenica Polarix ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!

Vroča cena: 39,90 €

Prihranek: 10,00 € (20%)

Redna cena: 49,90 €

Podrobnosti artikla Steklenica Polarix (0,5 l)

Izdal Ara

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Steklenica Polarix (0,5 l)

Vroča cena: 39,90 €

Prihranek: 10,00 € (20%)

Redna cena: 49,90 €

Steklenica Polarix (0,5 l)

Oglejte si tudi