Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sužnji zaslona

Na zalogi
SKU
9789610155003
Dodaj v primerjavo
Cena 32,99 €

Zasvojeni smo s stalno navzočnostjo pametnega telefona ali tablice ali računalnika, družbenimi omrežji, televizijo, preverjanjem elektronske pošte, všečki na Facebooku in Twitterju, spletnim nakupovanjem, množičnimi videoigrami in drugimi sodobnimi mediji. 

Dodaj na seznam želja

Zasvojenost

Odvisnost od omamnih substanc je pri večini ljudi v 21. stoletju nadomestila vedenjska zasvojenost z zaslonom take ali drugačne naprave – učinek pa je podobno uničevalen in utrujajoč.

Adam Alter je strokovnjak za marketing in predavatelj na Sternovi poslovni šoli Univerze v New Yorku. V svoji prijazni, razumljivi knjigi, ki je postala mednarodna uspešnica, opisuje vire in vzroke zasvojenosti sodobnega človeka s tehnologijo ter opozarja na pasti, ki jih v ozadju dobičkonosne industrije premišljeno nastavljajo korporacije.

Predvsem pa svetuje, kako se izviti iz suženjstva zaslona ali izkoristiti pozitivne plati njegove hipnotične privlačnosti: le oči moramo od namišljenega sveta digitalnih krajin dvigniti nazaj k človeku – in k samemu sebi.

»Če ne morete nehati ves čas preverjati, klikati, deskati in všečkati, odložite elektronsko napravo in berite Adama Alterja; SUŽNJI ZASLONA je spodbudna in vsebinsko revoluciona na knjiga.« 

- Arianna Huffington, HuffPost

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610155003
Leto izdaje 2019
Število strani 408
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Adam Alter
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sužnji zaslona
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sužnji zaslona

Cena 32,99 €