AKCIJA: VAREN brezstični KLJUČ (2 kosa), ki zagotavlja varnost in zaščito na umazanih javnih površinah – 20%

V vrečki ni artiklov.
Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Pomagala je mnogim, zakaj nebi tudi vam?

Dvomite? Preizkusite blagodejno delovanje Teslove purpurne plošče in z njeno pomočjo bodo vaše psiho-fizične tegobe preteklost.

Ne verjamete v “čarovnijo” te nenavadne ploščice, ki svojo zdravilno energijo črpa iz narave?

Njeno delovanje ni abstraktna čarovnija, ampak oblika magnetoterapije ene od najstarejših metod zdravljenja, ki se že dolgo uspešno uporablja v moderni medicini in žanje uspehe.

Pridobite si svojo lastno izkušnjo z ploščico zdravja. Bodite srečni, bolj zdravi, dobro razpoloženi z njeno pomočjo.

In kako pridete do vaše ploščice zdravja? Enostavno, naročite jo. :)

Teslova purpurna ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja in je ni potrebno »polniti«.Energijo oddaja samodejno ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje, preprečuje razvoj bolezni, sprošča napetost in izboljšuje splošno razpoloženje, dviga raven osebne energije, uravnava dotok energije v obolele organe, »ohlaja« in lajša glavobole, pomaga pri zvinih, zmečkaninah mehkega tkiva, pri vnetjih normalizira vibracije obolelega mesta, pod cvetličnim lončkom zboljšuje rast rastline, odpravlja utrujenost, depresijo. Kjer pomaga akupunktura, pomaga tudi plošča. Občasno jo očistimo, tako da jo speremo s hladno vodo. Nikoli in nikakor ne more škodovati.

Življenjsko energijo ali prano je mogoče meriti na več načinov. Če pri tem uporabimo standardne radiestezijske električne instrumente, pri povprečni ženski oziroma moškem dobimo vrednost 20 enot. S škrlatno ploščo v rokah pa vrednost takoj poskoči na 90 do 95 enot. S stalno uporabo plošče energijska raven trajno dosega 100 enot. Ta energija utegne biti tudi večja, vendar ni instrumentov, s katerimi bi jo lahko izmerili. S tem dosežemo dve stvari: pospešimo duhovni razvoj in poživljamo obnavljanje celic. Prvo in najpomembnejše je, da bo plošča počasi, vendar povsem zagotovo povišala vibracijsko frekvenco tistega, ki jo uporablja.In to je zelo pomembno.

Znano je, da vsak človek vibrira na osebni frekvenci svetlobnih valov. To metafizično dejstvo je podlaga velikega števila nepričakovanih „čudes“. Vendar je povsem jasno, da bi milijoni kupcev plošče po svetu težko tolikokrat naredili enako napako. Morda je vse to zavito v skrivnost, toda, kar je najbolj pomembno, »vsem pomaga«.

6756756776 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/e/tesla.png
37 EUR 2021-04-15 Zaloga: Na zalogi
-20%

Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Pomagala je mnogim, zakaj nebi tudi vam? Dvomite? Preizkusite blagodejno delovanje Teslove purpurne plošče in z njeno pomočjo bodo vaše psiho-fizične tegobe preteklost. Ne verjamete v “čarovnijo” te nenavadne ploščice, ki svojo zdravilno energijo črpa iz narave? Njeno delovanje ni abstraktna čarovnija, ampak oblika magnetoterapije ene od najstarejših metod zdravljenja, ki se že dolgo uspešno uporablja v moderni medicini in žanje uspehe. Pridobite si svojo lastno izkušnjo z ploščico zdravja. Bodite srečni, bolj zdravi, ...

Vroča cena: 37,00 €

Prihranek: 9,20 € (20%)

Redna cena: 46,20 €

Podrobnosti artikla Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Izdal Spletna knjigarna in založba Cangura.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 31.07.2019

Pozdravljeni .. Res je tale lepa ploscica dela

Pozdravljeni .. Res je tale lepa ploscica dela naravne cudeze ..l.p.

Rudi

Objavljeno 12.04.2018

Nisem verjel v njeno "magičnost". Ampak ima res

Nisem verjel v njeno "magičnost". Ampak ima res neko moč. Priporočam

Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Vroča cena: 37,00 €

Prihranek: 9,20 € (20%)

Redna cena: 46,20 €

Teslova purpurna plošča 9.3 x 6.3 cm

Oglejte si tudi