Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Transurfing realnosti V. stopnja

Ni več v prodaji
SKU
978-961-7033-16-8
Cena 18,90 €

V peti knjigi prenovljene izdaje svetovne uspešnice Transurfing realnosti odpiramo vrata novega sveta. Izvedeli boste, kako se rešiti iluzije dvostranskega ogledala in upravljati realnost. Naučili se boste ustvariti svoj amalgam, zajeti energijo namere in jo uresničiti. Prevzeli boste smelost Gospodarja. Boste videli, kako se bo svet ovil okoli vas. Naj vam vaša jabolka padajo v nebo! Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.

Dodaj na seznam želja

Transurfing realnosti

Realnost obstaja neodvisno od vas. Pod pogojem, da se s tem strinjate. 

Knjiga Transurfing realnost V. del je nadaljevanje iz serije knjig o transurfingu. V knjigah Transurfing relanosti se govori o nenavadnem pogledu na realnost in je med bralci vzbudil veliko različnih odzivov.

V knjigi Transurfing realnost V. del avtor opisuje, kako oz. na kakšen način lahko človek upravlja realnost, po tem, ko se uspe rešiti iluzije dvostranskega ogledala.

Zavedati se moramo, da smo vsi ljudje prisotni v neki realnosti, pa vendar je vsak zase individualist. Vsak je svet zase, svet svojih posebnosti, svojega razmišljanja. Vsak živi svoje življenje, svoje sanje. Kaj in koliko bo človek dosegel v življenju, je odvisno edino in samo od vsakega posameznika posebej.

Energija človekovih misli je pod določenimi pogoji sposobna materializirati določen sektor prostora različic. Če boš pozitivno razmišljal, se ti bodo začele dogajati pozitivne stvari. Potrebno je živeti po svojih načelih, ne pa se vedno znova in znova prilagajati drugim.

Realnost se pojavlja v dveh oblikah: fizični, katero se lahko dotaknemo z rokami, ter metafizični, ki se nahaja izven meja zaznavanja. Obe obliki obstajata hkrati in se med seboj prepletata in dopolnjujeta. Veliko stvari ima svojo nasprotno stran (dvostransko ogledalo).

Na eni strani ogledala je notranja in na drugi strani zunanja namera. Materialni svet se v tem primeru pojavlja kot odsev, ki odraža misli in namero Boga in vseh živih bitij, ki so utelešenje Boga. Človek z neposrednim delovanjem vpliva na predmete zunanjega sveta, s svojimi mislimi pa iz prostora različic v realnost materializira tisto, česar v tistem trenutku še ni.

Svet se deli na dve polovici:

- realno: vse, kar je v materialni obliki in se razvija skladno z zakoni naravnih znanosti, obstaja na realni polovici. Vse oprijemljivo, vse, kar se lahko "dokaže".

- navidezno: vse, kar si želimo. Tukaj ni meja, edina ovira smo mi sami. Potrebno se je potruditi, premagati nekaj ovir in tisto kar smo si zaželeli, lahko tudi dobimo. Tukaj ni govora o materialnih stvareh, temveč vseh drugih, katerih ne moremo "plačati", pa vendar se moramo zanje potruditi. Včasih manj, včasih več.

Svet je skrbnik, ki v vsakem primeru skrbi za vas in vam hodi naproti. Za vas vedno izbere vse najboljše - zaupajte mu! Z vami hodi z roko v roki in se odziva na vse, kar je v vas: vaše želje, čustva, misli,… Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.

Osvobodite energijo, prenehajte z vsem, kar znižuje raven energije in se odločite, da postanete Gospodar svoje realnosti! Transurfing vas bo naučil, kako to storiti. Knjiga Transurfin realnosti V. del ponuja bralcu poglabljanje vase, v svojo metafizičnost.

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah.

Vadim Zeland v njih predstavi povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponuja nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7033-16-8
Leto izdaje 2018
Število strani 408
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Transurfing realnosti V. stopnja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Transurfing realnosti V. stopnja

Cena 18,90 €