Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Umetnost lucidnega sanjanja

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616861991
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Lucidne ali zavestne sanje nastopijo, ko med sanjanjem vemo, da sanjamo. Takrat prebudimo zavedanje v sanjah, ne da bi se dejansko prebudili. Če igraje in ustvarjalno komuniciramo s tehnikami lucidnega sanjanja, dvignemo svojo splošno lucidno zavest in povečamo možnosti za lucidnost.

Dodaj na seznam želja

Lucidne sanje

V knjigi so vaje, ki nam pomagajo razviti sposobnost, da postanemo lucidni. V lucidnih sanjah lahko zavestno komuniciramo s fantastično ustvarjalnostjo svojega sanjavega uma. Svojo življenjsko izkušnjo lahko podaljšamo in obogatimo tako, da simboličnim zgodbam, ki se v spancu odvijajo dan za dnem, prinesemo lucidno zavedanje. Ljudje, ki lucidno sanjajo, poročajo o ustvarjanju novega planeta, o ljubljenju z neko nadvse želeno osebo, o prijateljstvu z živalmi, letenju nizko nad morjem, preobrazbi v zmaja ali orla, o preobrazbi v velikana in o prevzemanju nadnaravnih moči, različnih načinih umiranja …

Nič čudnega, da postane vprašanje Kako do lucidnosti v sanjah? zelo resno, ko dojamemo, kako bogato in vznemirljivo je lucidno sanjanje. V tej knjigi so zbrane izvirne vaje za lucidno sanjanje.

Lucidne sanje nam odpirajo skrivnosten in resnično čudovit svet, vendar pa v njih ni prav nič skrivnostnega. Lucidno sanjanje je popolnoma normalna stvar! Dogaja se otrokom in starejšim, vsem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861991
Leto izdaje 2020
Število strani 318
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Clare R. Johnson
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Umetnost lucidnega sanjanja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Umetnost lucidnega sanjanja

Cena 24,90 €