Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Velecirkus Argo

Na zalogi
SKU
978-961-284-081-5
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €

Čarovnik izvaja točko, ki gledalcem jemlje sapo. V njej Gela Gela in Tulsi, njegova dvanajstletna pomočnika, s pomočjo čarovnije vstopata v domišljijske svetove drug drugega, iz katerih se lahko varno vrneta samo zato, ker sta najboljša prijatelja. 

Dodaj na seznam želja

Velecirkus Argo

V knjigi Velecirkus Argo čudežnik Garam Abdel Garam izvaja točko, ki gledalcem jemlje sapo.

V njej Gela Gela in Tulsi, njegova dvanajstletna pomočnika, s pomočjo čarovnije vstopata v domišljijske svetove drug drugega, iz katerih se lahko varno vrneta samo zato, ker sta najboljša prijatelja.

A le dokler se ne vmeša cirkuška afna Banfi. Takrat se Gela Gela in Tulsi znajdeta sredi fantastične pustolovščine v nenavadnem svetu: bolj ko hitiš, bolj se v njem oddaljuješ od cilja, bolj ko iščeš, manj najdeš, in več želja ko imaš, manj se ti jih uresniči ...

Več v knjigi Velecirkus Argo :)

Feri Lainšček

Feri Lainšček (1959) je zagotovo eden najbolj priljubljenih sodobnih slovenskih avtorjev. Pisatelj, pesnik, dramatik, scenarist in avtor številnih glasbenih besedil piše tudi za otroke in mladino.

Prekmurski pisatelj, pesnik in dramatik Feri Lainšček je bil rojen leta 1959 v Dolencih na Goričkem. Študiral je novinarstvo na tedanji FSPN. Zdaj živi v Murski Soboti in sodeluje s številnimi literarnimi in drugimi revijami. Je vsestranski avtor, ki piše tudi za otroke in se preizkuša v različnih zvrsteh: prozi, poeziji, dramatiki ter lutkovnih in radijskih igrah.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-284-081-5
Leto izdaje 2015
Število strani 103
Dimenzije 16,5 x 24,5
Vezava Trda
Izdal Beletrina
Avtor Feri Lainšček
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Velecirkus Argo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Velecirkus Argo

Cena 19,00 €