Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy Hematit

Ni več v prodaji
SKU
4654684546
Vroča cena 20,10 €
Prihranek 5,10 € (-20.24%)
Redna cena 25,20 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Hematita na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Hematit

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Hematita na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Hematit je odličen kristal za prizemljitev, saj vsebuje močan element zemlje, ki krepi našo vez z zemljo in nam daje občutek varnosti in domačnosti. Deluje tako, da uravnoteži meridijane znotraj telesa ter energijo telesa uma in duha. 

Pravijo mu tudi črni diamant. Hematit se uporablja za nakit že dolgo. Že stari Egipčani so vedeli, da hematit izboljša kri. Rimljani so ga povezovali z bogom vojne Marsom, zato so v boj vedno nosili ta kristal, saj so verjeli, da so tako nepremagljivi. Surov v naravi je rdeče barve in šele ko se obdela, postane značilne svetleče barve. Hematit ima visoko vsebnost železa. Običajno nastaja v povezavi s stoječo vodo, na dnu jezer ali pa zaradi vulkanske aktivnosti. Največja najdišča najdemo v ZDA, Braziliji, Venezueli, Kanadi, Čilu in Avstraliji. 

Hematit ugodno vpliva na telo, tako da zmanjšuje napetost in izboljša fizične zmogljivosti. Uporablja se za izboljšanje krvne slike in delovanja ledvic ter drugih organov. Uporablja se tudi za lajšanje krčev v nogah. Hematit povečuje raven kisika v telesu ter vsebuje močan element zemlje, ki ugodno vpliva na fizično telo. 

Lastnosti verižice:

* material: Hematit, usnje

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm)

* teža: 10-30 g

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy Hematit
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy Hematit

Vroča cena 20,10 €
Prihranek 5,10 € (-20.24%)
Redna cena 25,20 €