Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy Rdeči Jaspis

Ni več v prodaji
SKU
4684568746546
Vroča cena 20,10 €
Prihranek 5,10 € (-20.24%)
Redna cena 25,20 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Rdečega Jaspisa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Rdeči jaspis

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Rdečega JAspisa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Rdeči jaspis ima zelo veliko zaščitnih energij, zato se lahko uporablja tudi v astralnih potovanjih. Ker je povezan s korensko čakro, močno prizemljuje, pravimo mu kamen ozemljitve. Pravijo mu tudi kamen pravice, saj jo pomaga najti, uči nas prevzemati odgovornost, hkrati pa nas odvrača od situacij, ki za nas niso dobre. Pripomore k temu, da se soočimo s problemi preden postanejo preveliki. Krepi imunski sistem, lajša različne vrste bolečin, zaustavlja krvavitve in pomaga pri povišani telesni temperaturi. Ponoči pod vzglavnikom bo poskrbel, da se boste spomnili svojih sanj.

Rdeči jaspis prinaša v telo vedrino, osvobaja nemirnega duha stisk in tesnobe. Pomaga očistiti čustva, podpreti voljo in doseči zastavljene cilje. Ponovno prinaša toplino in prijaznost v srce. Njegova moč se aktivira preko korenske čakre, zato je odličen kristal, da se ozemljite in da okrepite kvalitete energij ostalih aktivnih kristalov. Duhovno očiščuje nadise, energijske kanale in akupunkturne točke meridianov, kar pripomore k odprtosti nadaljnega razvoja in uspešnega zdravljenja. Učinkovito pomaga zdraviti preobremenjeno dušo od starih ran, zato je še posebej priporočljivo za regresoterapevte, da ga vključijo pri svojem delu v terapijo.

Lastnosti verižice:

* material: Rdeči Jaspis, usnje

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm)

* teža: 10-30 g

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy Rdeči Jaspis
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy Rdeči Jaspis

Vroča cena 20,10 €
Prihranek 5,10 € (-20.24%)
Redna cena 25,20 €