Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vodni vrt

Na zalogi
SKU
978-961-203-511-2
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Vas že dolgo skomina po preživljanju prostega časa ob opazovanju živali in rastlin, ki bogatijo vrtno mlako,  predajanju užitku v naravnem plavalnem ribniku ali sproščanju v savni, ki se zliva s podobo domačega vrta? Vse našteto si lahko z nekaj truda in spretnosti ustvarite le zase. Užitek na domačem vrtu bo popoln.  

Dodaj na seznam želja

Vrt

Knjiga Vodni vrt – vrtna mlaka, naravni plavalni ribnik, vrtna savna je sestavljena iz treh poglavij.

Prvi del, vrtna mlaka govori o pomenu vrtne mlake, izdelavi, vzdrževanju in njenih rastlinskih in živalskih prebivalcih.

V drugem delu z naslovom naravni plavalni ribnik je opisano vodno telo, ki je kombinacija bazena za plavanje in mlake. Sestavljen je iz poglobljenega plavalnega dela in plitvejšega dela z vodnimi rastlinami. Bistvo naravnih plavalnih ribnikov je živa voda, ki jo čistijo rastline in mikroorganizmi, brez klora in drugih kemikalij.

Tretji del opisuje izdelavo vrtne savne s pečjo na drva. Knjigo bogatijo privlačen slikovni material in zanimive video vsebine, do katerih    preprosto dostopamo preko navedenih spletnih povezav oziroma QR kod ter si najzanimivejše dele knjige pogledamo tudi v petih kratkih video filmih.  

Priročnik spodbuja ideje za popestritev turistične ponudbe na podeželju. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-203-511-2
Leto izdaje 2020
Število strani 152
Dimenzije 21,0 x 26,0
Vezava Trda
Izdal Kmečki Glas
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vodni vrt
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vodni vrt

Cena 25,00 €