Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vrelec mladosti (dopolnje

Ni na zalogi
SKU
9789619303023
Cena 16,90 €

Starodavna skrivnost tibetanskih obredov pomlajevanja. Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje.

Dodaj na seznam želja

Mladost

Ob rednem izvajanju vaj iz knjige Vrelec mladosti staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem, poskrbimo za odlično prekrvavitev vsakega delčka telesa, telo oskrbimo s kisikom,… S pravilnim izvajanjem vaj in sočasnim dihanjem, poskrbimo za gibljivo in prožno hrbtenico, ravnovesje hormonskega sistema, visoko raven odpornosti, visoko raven življenske energije in seveda jasnost misli in duha.

Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige Vrelec mladosti obogatena z novim obredom in nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajao moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja. Knjiga Vrelec mladosti je svetovna uspešnica, ki je izšla že v dveh milijonih izvodov, v Sloveniji pa jo najdemo na 30.000 knjižnih policah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619303023
Leto izdaje 2020
Število strani 110
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Gral Ve d.o.o.
Avtor Peter Kelder
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vrelec mladosti (dopolnjena izdaja)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vrelec mladosti (dopolnje

Cena 16,90 €