Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vrnitev

Na zalogi
SKU
9789617033595
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

V romanu bivši odvisnik piše pisma, v katerihi postopno razkriva svojo preteklost, katera je bila zaznamovana z odvisnostjo od prepovedanih drog.

 

Dodaj na seznam želja

Odvisnost

Roman Vrnitev. Pisma bivšega odvisnika je roman v pismih, v katerem avtor postopno razkriva svojo preteklost, zaznamovano z odvisnostjo od prepovedanih drog, alkohola, lažmi, krajami in življenjem na robu zakona. Skozi pisanje elektronskih pisem različnim osebam doživlja osebno očiščenje, prav pisanje pa ga pripelje tudi do tako dolgo iskane in zaželene – ljubezni.

Odvisnost je kronična, dosmrtna bolezen, ki človeka zaznamuje na vseh področjih življenja; to zaradi nje uide njegovemu nadzoru in je vse bolj kaotično. Zasvojenost s katero koli kemično snovjo ali z vedênjem se razvije postopoma, z zavestnim iskanjem priložnosti za uživanje te snovi ali izvajanje posameznega vedênja, ter z neugodjem, ki sledi, če tega ni na voljo.

Petja Kužel se je rodil leta 1967 v Kopru. Obiskoval je srednjo pomorsko šolo v Portorožu. Usodna nesreča leta 2008 ga je rešila odvisnosti od drog. Med rehabilitacijo je napisal knjigo o svojem življenju. Piše tudi poezijo. Roman Vrnitev - Pisma bivšega odvisnika je njegov prvenec. Od leta 2012 živi z družino v Postojni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033595
Leto izdaje 2018
Število strani 320
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Petja Kužel
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vrnitev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vrnitev

Cena 25,00 €