Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vsak dan znova

Na zalogi
SKU
9789612615567
Dodaj v primerjavo
Cena 34,99 €

Priročnik 'Vsak dan znova' na sistematičen način prikaže vse, kar ste si želeli in bi morali vedeti o demenci, življenju z demenco in njeni preventivi.

Dodaj na seznam želja

Demenca

Demenca je vse bolj razširjena bolezen možganov, o kateri je zapisanega mnogo premalo. Kljub razširjenosti je še vedno (pre)pogosto podvržena stigmatizaciji ter (pre)pozni diagnostiki.

Postaja epidemija 21. stoletja, o kateri moramo spregovoriti, da bi s tem olajšali, osmislili in olepšali življenje oseb z demenco, njihovih svojcev ter oskrbovalcev in oskrbovalk. Prav k temu nas nagovarja priročnik Vsak dan znova, ki na sistematičen način prikaže vse, kar ste si želeli in bi morali vedeti o demenci, življenju z demenco in njeni preventivi. Knjigo, polno napotkov in dejstev, spremljajo tudi kratke iN iskrene izpovedi oseb z demenco, svojcev in oskrbovalcev, ki bodo še kako znane in hkrati v pomoč vsem, ki se z boleznijo na kakršen koli način soočajo tudi sami.

Vsak dan znova je priročnik o demenci in rezultat projekta Po kreativni poti do znanja: Demenca med generacijami za večjo kakovost življenja, v katerem sta v študijskem letu 2019/20 moči združili Fakulteta za socialno delo v Ljubljani in Pedagoška fakulteta v Ljubljani. Projekt je potekal pod vodstvom dr. Anamarije Kejžar (FSD).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612615567
Leto izdaje 2020
Število strani 274
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Anamarija Kejžar, Nika Jenko
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vsak dan znova
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vsak dan znova

Cena 34,99 €