Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vse barve Polinezije

Na zalogi
SKU
9789619431726
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Vse barve Polinezije je zgodba o triletnem jadranju med otoki Francoske Polinezije. Knjiga je prežeta z barvami in vonji eksotičnih cvetov, z melodijami južnih morij in nasmehi tamkajšnjih ljudi. V njej boste brali o srečanjih s kiti, mantami, delfini in morskimi psi, a tudi o polinezijski glasbi, o ljudeh, ki so avtorice posebno dotaknili in o vsakdanu na majhni jadrnici sredi velikega oceana.

Dodaj na seznam želja

Polinezija

Avtorica nam svoje dogodivščine v Polineziji predstavlja v petnajstih poglavjih, ki jih okrašuje 180 čudovitih barvnih fotografij. Ob tej knjigi boste lahko tudi vi vsaj za trenutek odpotovali Polinezijo, v deželo večnega poletja.

"Z njo sem odpotovala v barve, ki jih nisem še nikoli videla, med cvetje, ki se ga še nikoli nisem dotaknila. Noge so se lahko vdirale v mehko mivko plaž v daljavi, padala sem v vonje, ki so prišli do mene v razkošnih valovih. Zdrsnila sem pod gladino in zaplavala v zgoščeni tišini podmorskega sveta. Potem pa sem se spet dvignila na površje in srečala nasmehe ljudi, ki v svojih živih bokih premikajo veselje do življenja in jih ne zanimajo ne izobrazba ne uspešnost ne kopičenje dobrin ne hitenje. Ne primerjajo se z nikomer in ne opažajo, da jim kaj manjka.

Doživela sem svet, ki živi v slepečem soncu. Ustavljen v občutenju sedanjega trenutka, v telesih, ki dihajo prostost in mehkobo golote cel božji dan. Umiva jih dež, suši veter, včasih zaliva blato in preganja vihar. A vse je del njih. In vse raste in rodi samo od sebe. Enkrat v življenju je treba iti tja, da nas obsije sončnost, milost brezskrbnosti in zaupanja v življenje. Pa čeprav samo z branjem knjige …"

Alenka Rebula

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619431726
Leto izdaje 2019
Število strani 300
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Art
Avtor Jasna Tuta
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vse barve Polinezije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vse barve Polinezije

Cena 22,00 €