V vrečki ni artiklov.

Vse, kar morate vedeti, če ste empat

Vse, kar morate vedeti, če ste empat Dr. Judith Orloff

Življenjske strategije za senzibilne ljudi

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 144 zlatnikov = 1,44 €.
Za vse senzibilne ljudi, ki so vam kdaj rekli, da morate imeti »bolj trdo kožo«, je sedaj na voljo priročnik, ki vam bo pomagal ostati popolnoma odprt, raziskovati svoje darove globine in sočutja ter se počutiti sprejete in cenjene s strani sveta, ki neizmerno potrebuje, kar mu lahko ponudite. Priznana psihiatrinja in pisateljica dr. Judith Orloff s pomočjo povezav, ki jih stke med nevroznanostjo, intuicijo in energijsko medicino, pokaže, kako ostati močan na svetu, ne da bi vam bi bilo treba za to pokopati svoje sočutje in empatijo.
-20%
 

Vroča cena: 20,70 €

Prihranek: 5,20 € (20%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-94541-3-8
Leto izdaje 2019
Število strani 260
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Dr. Judith Orloff
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Samospoznanje

O avtorju

 

Dr. Judith Orloff je psihiatrinja, empatinja in intuitivna zdravilka, ki predava na Fakulteti za klinično psihiatrijo Univerze UCLA v ZDA. Združuje bisere klasične zahodne medicine z najsodobnejšimi spoznanji o intuiciji, energiji in duhovnosti.

Specializirala se je tudi za zdravljenje empatov in zelo občutljivih ljudi v svoji zasebni ordinaciji. Iz dna srca verjame, da mora medicina v prihodnosti vključiti vso zgoraj našteto modrost v doseganje celostnega dobrega počutja človeka. Nastopila je v TV oddaji The Today Show in na TV postaji CNN ter pisala za revijo Oprah Magazine in časnik USA Today. Kot govornico so jo povabili v goste Združenje ameriških psihiatrov, na Srečanje najvplivnejših žensk po mnenju revije Fortune in v prostore družbe Google.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 03.07.2019

Super knjiga, super opis življenja empata. Toplo

Super knjiga, super opis življenja empata. Toplo priporočam!

THOMAS PETER

Objavljeno 13.05.2019

Odlična knjiga, opisuje res vse od A do Ž kaj se

Odlična knjiga, opisuje res vse od A do Ž kaj se tiče empate in seveda za posameznike z občutljivo kožo. Sam se ukvarjam z paradoksom empata in moram priznati, da se v knjigi nahaja veliko koristnih informacij. Avtorica se hkrati sklicuje na znanstveno relavante študije in raziskave na to tematiko.

Vsekakor priporočam branje.

Vse, kar morate vedeti, če ste empat

Dr. Judith Orloff

Vroča cena: 20,70 €

Prihranek: 5,20 € (20%)

Redna cena: 25,90 €

Oglejte si tudi