Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vzemite zdravje v svoje roke: Ubežite industriji bolezni

Na zalogi
SKU
978-961-6861-23-6
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €
Avtorica, 85-letna nekdanja hollywoodska igralka Elaine Hollingsworth, je številne nasvete, ki jih razlaga v knjigi, preizkusila na sebi, pogosto navaja odkritja in izjave neodvisnih znanstvenikov. Po vsem svetu je navezala na desetine stikov z zdravniki, ki niso delali za farmacevtske družbe.
Dodaj na seznam želja

Že v prvem poglavju tega »učbenika« zdravja boste izvedeli, kako je mogoče pozdraviti vsaj 64 bolezni brez zdravil. Če le vemo, kaj jih povzroča; to naj bi bilo nepravilno delovanje ščitnice, ki ga običajni testi ne pokažejo. Testiramo pa se lahko sami …

Na široko obravnava želodčno kislino in njen velik pomen za prebavo in ob tem opozarja na zmoto o antacidih. Natanko se poglablja v osteoporozo in po njenem zmotne načine zdravljenja izgubljanja kostne mase, razlaga delovanje hormonov, piše, kaj je potrebno, da ne bi dobili raka na dojki, kaj lahko storimo, da si zavarujemo prostato …

Večina tega, kar prečitamo v knjigi, nas preseneti, saj je v nasprotju s tistim, kar mislimo, da vemo.

Avtorica, 85-letna nekdanja hollywoodska igralka Elaine Hollingsworth, je številne nasvete, ki jih razlaga v knjigi, preizkusila na sebi, pogosto navaja odkritja in izjave neodvisnih znanstvenikov. Po vsem svetu je navezala na desetine stikov z zdravniki, ki niso delali za farmacevtske družbe. Prebrala je na stotine zamolčanih znanstvenih člankov in se pogovarjala z njihovimi avtorji. Odkrila je, da industrija hrane in zdravil obvladuje zdravje in zdravljenje v luči svojega pohlepa in ji za zdravje ljudi mnogokrat pravzaprav ni mar.

In že to, da bomo začeli ob branju knjige razmišljati na drug način in da bomo sami poskrbeli za zdravje sebe in svojih bližnjih, opravičuje njen nakup.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-23-6
Leto izdaje 2014
Število strani 534
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Elaine Hollingsworth
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vzemite zdravje v svoje roke: Ubežite industriji bolezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vzemite zdravje v svoje roke: Ubežite industriji bolezni

Cena 24,90 €