Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Za kontrol-frike, ki bi r

Na zalogi
SKU
9789617060195
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €

54 zabavnih dni za blažitev zahtevnosti in perfekcionizma, zmanjšanje potrebe po kontroli samega sebe in drugih ljudi ter za povečanje spontanosti in življenjske radosti

Dodaj na seznam želja

Nadzor

Prvi tako lahkoten, duhovit in učinkovit program opuščanja zahtevnosti do sebe in nadzora! Priročnik je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Ga boste podarili sebi in ali komu, ki je še boljši kontrol-frik od vas?

"Hej! Ti še kar misliš, da moraš držati vse vajeti v svojih rokah, ker bo sicer vse propadlo? Se še naprej uničuješ z delom, ker ga ne bo nihče opravil bolje od tebe? Si še naprej v stresu, se vsak dan odločaš, da boš odnehal, odnehala, pa se to do zdaj še ni zgodilo? Nisem velika, kot vidiš, a ne presojaj me po tem. Lahko ti pomagam – v meni so skrite spretnosti, ki ti bodo omogočile, da se znebiš … ali tvoje trenutne situacije, ali pa, haha, potrebe po tem, da je vedno vse po tvoje."

Piše avtor oziroma kar njegovo poosebljenje Moja skrivna beležka

Upam, da bom pristala na kakšni posebni polici, skupaj z drugimi lepimi spomini, ki ti prikličejo najljubše trenutke.

Ne vem, ali si bil/a pravzaprav polnokrvni kontrol-frik, ali pa si samo kazal/a neka nagnjenja k temu. Upam, da sem v prvem primeru pomagala, v drugem pa služila kot dobra preventiva pred razvojem neželenega stanja. Če tiščiš ritko skupaj, je to z vidika telesa morda seksi, na mentalni ravni pa je to vzrok za številne življenjske težave. Me prav veseli, da sva tvojo malo sprostila! ?

Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk:

- Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene

Športno in inspirativno za lene in zakrnele

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060195
Leto izdaje 2020
Število strani 120
Dimenzije 11,5 x 16,5
Vezava Trda
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Za kontrol-frike, ki bi r

Cena 16,90 €