, lepo pozdravljeni!

 

Ali veste česa si želijo ženske? Večno vprašanje, na katerega ni mogoče odgovoriti preprosto.

 

Avtor svetovne uspešnice Postanite močan moški odgovarja: »Ženske si želijo močnega moškega!« Svojo trditev razvija, razlaga, ponazarja in dokazuje preko preproste življenjske zgodbe – pogovora med dedkom in vnukom, ki ga pestijo ljubezenske težave.

 

Kaj hočejo ženske? Pametna ženska hoče močnega moškega, ki se zna odločati, na katerega se lahko zanese, ki razume svoje bližnje in se bori za njihovo dobro - moškega, ki vedno dela prav. Ne iščejo plehkih, vsakemu dosegljivih in srečnih moških.

 

, v knjigi Postanite močan moški, kakršnega si želi vsaka ženska boste izvedeli kako takšen moški postati in ostati.

 

Samo danes bo vaša za samo 15 €! Tudi poštnino plačamo mi.

 

Naročite tukaj,

 

 

Moč, kakršno ženske pričakujejo od moškega, ni telesna moč.

 

Ženska od moškega pričakuje, da jo bo vodil kot kavalir, ne kot njen gospodar.

 

Moški mora vedeti, kaj hoče, in poznati način za dosego svojih ciljev ter uresničitev svojih želja. Njegovi cilji morajo biti jasni, imeti mora jasen pregled nad okoliščinami, prevzeti mora odgovornost za svoje odločitve in dejanja, znati mora prisluhniti, opazovati, ravnati preudarno, biti mora previden z denarjem, marljiv, prizadeven, ljubeč, radodaren. Biti mora močan moški!

 

, knjigo za samo 15 € NAROČITE TUKAJ.

 

Prijazen pozdrav,

Daniel

info@cangura.com | 070 800 571

Cangura.com - Največja Spletna knjigarna in Založba Cangura.com

- Ali ste vedeli, da je za veliko bogastvo potrebna le ideja? Kako z idejo do bogastva preberite tukaj.

 

- Obiščite nas na Facebooku, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, nagradnih igrah, novostih ...

 

- Ne spreglejte! Preberite intervjuje najboljših svetovnih avtorjev. INTERVJU

 
Moški svet

Postanite (močan) moški, kakršnega si želi vsaka ženska: Brezčasna modrost moškosti
Česa si želijo ženske? Večno vprašanje, na katerega ni mogoče odgovoriti preprosto. Elliot Katz odgovarja: "Ženske si želijo močnega moškega!" Svojo trditev razvija, razlaga, ponazarja in dokazuje preko preproste življenjske zgodbe; pogovora med dedkom in vnukom, ki ga pestijo ljubezenske težave. Knjiga kljub svoji preprostosti razkriva globoke skrivnosti prave moškosti. Biti pravi moški...
Redna cena:
19,90 €
18,91 €
Prihranek:
0,99 € (5%)
Pridobite:

 

 Knjige za osebno rast moških najdete tukaj.

Pridružite se nam tudi na Facebooku – Cangura.com.
Na Cangura.com lahko plačujete po predračunu, z gotovino po povzetju, s plačilno kreditnimi karticami ali preko Monete.
Več o plačilnih sredstvih >>
Pošiljatelj sporočila je Zavod Gaia planet, Kidričeva ul. 24a, 3000 Celje. Če ne želite več prejemati sporočil našega podjetja, prosimo kliknite tukaj za ODJAVO. Prosimo, da upoštevate, da morate v primeru, da naša sporočila prejemate preko posredovanja (redirekcija) z enega izmed vaših drugih e-naslovov, odjaviti tisti naslov, na katerega je bilo sporočilo naslovljeno. Zaradi tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 10 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že odposlana oziroma v fazi pošiljanja.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.cangura.com na osnovi registracije, telefonske prijave, sodelovanja v nagradni igri in drugih dogodkih v organizaciji podjetja Zavod Gaia planet.

Če vam je vsebina sporočila všeč, jo lahko posredujte tudi prijateljem in znancem, ki bi jih zgornja vsebina zanimala. Sporočilo je bilo poslano na email naslov
Pomoč in informacije: 070 800 571