Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zanos

Na zalogi
SKU
9789617050431
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Kaj je tisto, zaradi česar so ljudje zares veseli, da so živi? Katere so tiste notranje izkušnje, ki naredijo življenje vredno?

Dodaj na seznam želja

Sreča

To klasično delo o sreči nam predstavlja splošna vodila, ki so resničnim ljudem omogočila, da so svoja dolgočasna in brezsmiselna življenja spremenili v življenja, polna zadovoljstva. Pojasni nam fenomen zanosa, tistega stanja radosti, ustvarjalnosti in popolne zatopljenosti, pri katerem se zdi, da so vse naše težave izpuhtele v zrak, navdaja pa nas poživljajoč občutek transcendence.

Mihaly Csikszentmihalyi nam na podlagi obsežnih raziskav razloži to prijetno stanje duha, ki ga lahko doživimo prav vsi, saj ni nekaj, kar bi bilo prepuščeno zgolj naključju. Vsak med nami je zmožen izkusiti zanos, pa naj gre za zatopljenost v delo, negovanje odnosov ali zanos pri igri. Z razumevanjem koncepta zanosa se lahko naučimo živeti v harmoniji s samimi sabo, s svojo družbo in navsezadnje z vsem stvarstvom. Lahko se vrnemo v stanje sreče, ki je naša naravna in z rojstvom pridobljena pravica.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617050431
Leto izdaje 2019
Število strani 442
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Mihaly Csikszentmihalyi
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zanos
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zanos

Cena 26,90 €