V vrečki ni artiklov.
Zapestnica s simbolom

Simbol

Ljubezen -  Amar Nat
Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu, saj je povezana z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo. 

Amar Nat pomaga presežti težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti in zaradi katerih ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se kot posledica izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi. Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. 

Zdravje - Olan Rei

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja.

Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

Bogastvo - Altres Etari

S pomočjo simbola Altres Atari pritegnemo v naše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutimo osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir.

Uspeh - Tir Kairi

Tir Kairi nam pomaga usvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Pred nami se odprejo nove, neslutene priložnosti, mi pa z magnetno privlačnostjo pritegnemo energijo uspeha v svoje življenje.

 

Raztaplja škodljive miselne vzorce neuspeha, ki smo jih večinoma prejeli v najzgodnejših obdobjih življenja. V našem umu krepi zavest zmagovalca, ki mu nobena stvar ne more spodleteti, če vanjo pravilno usmeri energijo svoje pozornosti.

Zmaga - Mon Teora

Simbol  zmaga, krepi vizijo uspešnega človeka v vašem umu. Pomaga vam preseči miselne vzorce in omejujoča prepričanja, ki vas ovirajo na zmagovalni poti do vaših ciljev.

Pogum - Klas Nair

Za odločitve in svobodno življenje po svoji volji potrebujemo pogum. Vilinski simbol Klas Nair nam pomaga sprejeti spremembo, iti naprej, ne glede na vse, in imeti pogum, biti ranljiv, odprt, živ.

4584165453 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_1_144_23.jpg
27.76 EUR 2021-12-03 Zaloga: Na zalogi
-20%

Zapestnica s simbolom

Zapestnica s simbolom

* Obvezna polja

Srebrne zapestnice z vilinskimi simboli so več kot le modni dodatek. Energijska podpora in opomnik na vsakem vašem koraku. Primerne so za vsakdanjo uporabo, so pa tudi čudovito unikatno darilo z visoko sporočilno vrednostjo. Izbirate lahko med šestimi simboli in sicer Zdravje, Bogastvo, Uspeh, Zmaga, Ljubezen in pogum.

Vroča cena: 27,76 €

Prihranek: 6,94 € (20%)

Redna cena: 34,70 €

Podrobnosti artikla Zapestnica s simbolom

Izdal Maya Peron

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

SEBASTJAN

Objavljeno 20.11.2019

Zelo kvalitetna izdelava. Podaril sem jo

Zelo kvalitetna izdelava. Podaril sem jo prijateljici, ki je bila zelo vesela zapestnice.

Zapestnica s simbolom

Vroča cena: 27,76 €

Prihranek: 6,94 € (20%)

Redna cena: 34,70 €

Zapestnica s simbolom

Oglejte si tudi