Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zaživi srečno

Na zalogi
SKU
9789619553947
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Naslov: Zaživi srečno

Kako udejanjite svojo pravico do sreče? 

Avtor: Joseph Murphy

 

Vsi si želimo biti srečni.

Pisatelj, mislec in učitelj Joseph Murphy dokazuje in uči, kako preprosto je doseči življenje, ki si ga želite in zaslužite.

Ta knjiga temelji na dveh predpostavkah:

1. Resnična in trajna sreče bo dosežena, ko boste spoznali, da lahko premagate vsako šibkost.

2. Vedno imate tako svobodo izbire, kot možnost privabljanja sreče.

Murphy se v knjigi osredotoča na 5 področij:

  • sreča in nezavedni um,
  • sreča je žetev tihega uma,
  • sreča in harmonični medčloveški odnosi,
  • odpuščanje kot pot do sreče,
  • koraki za privabljanje sreče.

To je koristna knjiga, ki motivira, opolnomočuje in pomaga, da vsak lahko po kakršnikoli krizi najde tisto pravo pot, na kateri se mirno in veselo sooča s prihodnostjo.

 

Mnogi preživimo velik del svojega življenja v iskanju sreče na povsem napačnih mestih. Delujemo, kot bi poskušali iztisniti kri iz kamna brez zavedanja, da v njem ne moremo najti nečesa, česar nikoli ni bilo.

Eno od največjih ovir predstavlja ravno prepričanje, da sreča izvira izven nas: »Srečna bom, ko se moj mož spremeni.« »Srečen bom, ko bom več zaslužil.« »Srečen bom, ko bo vlada kaznovala tiste, ki si to zaslužijo.«

Kdor se znajde v primežu takšnih misli, je večji del časa nesrečen. Na naši življenjski poti so namreč vedno prisotne ovire. Vedno obstajajo zunanje okoliščine, na katere ne moremo vplivati. Toda sreča je kljub temu na dosegu roke.

Joseph Murphy je bil eden izmed najpomembnejših učiteljev nove miselnosti 20. stoletja. Veliko je pisal, poučeval in predaval o zavedanju in človeškem potencialu. Njegove besede nas učijo, da lahko veselje izkusimo tudi v težkih časih. Pokaže nam, da lahko premišljeno ustvarjamo pogoje, ki so nam ljubši. A ne le to – tudi brez teh pogojev lahko v sebi izkusimo srečo. To je namreč notranja naloga, ki nam omogoča popolno svobodo in nadzor. Srečo ustvarjamo s pomenom, ki ga pripišemo svojim mislim in čustvom – svoji podzavesti. Sicer ne moremo vedno nadzorovati zunanjih dogodkov, vendar imamo vedno popoln nadzor nad njihovim dojemanjem.

Zaživi srečno nas spomni na naš pravi vir sreče, ki se pojavi, ko lastno podzavest uskladimo z Virom življenja v nas. To je Vir, iz katerega vse izhaja. Lahko ga poimenujemo kar moč življenja, ki je v nas.

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789619553947
Število strani 70
Leto izdaje 2022
Dimenzije 15x21 cm
Is Featured Ne
Izdal Cangura
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zaživi srečno
Vaša ocena
Back to Top

Zaživi srečno

Cena 19,90 €