Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravljenje z vilami

Na zalogi
SKU
978-961-275-044-2
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Zdravljenje z vilami - Sporočila, manifestacije in ljubezen iz vilinskega sveta Navdihujoča in osupljiva zgodba o tem, kako so vile vodile Doreen vse do njene vseživljenjske sorodne duše. Skupaj z avtorico se lahko podučimo o neverjetni vilinski moči manifestacije. Samo prepustite se tej čarobni knjigi in pred vami je eno najbolj očarljivih doživetij, kar ste jih spoznali! O AVTORJU Dr. Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o témah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah.

Dodaj na seznam želja

Zdravljenje z vilami - Sporočila, manifestacije in ljubezen iz vilinskega sveta

Navdihujoča in osupljiva zgodba o tem, kako so vile vodile Doreen vse do njene vseživljenjske sorodne duše. Skupaj z avtorico se lahko podučimo o neverjetni vilinski moči manifestacije.

Samo prepustite se tej čarobni knjigi in pred vami je eno najbolj očarljivih doživetij, kar ste jih spoznali!

O AVTORJU
Dr. Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o témah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-275-044-2
Leto izdaje 2011
Število strani 229
Dimenzije 12,5 x 16,0
Vezava Trda
Izdal Karantanija
Avtor Doreen Virtue
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravljenje z vilami
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravljenje z vilami

Cena 24,90 €