V vrečki ni artiklov.

.Zdravljenje z vilami

.Zdravljenje z vilami Doreen Virtue

Zdravljenje z vilami - Sporočila, manifestacije in ljubezen iz vilinskega sveta Navdihujoča in osupljiva zgodba o tem, kako so vile vodile Doreen vse do njene vseživljenjske sorodne duše. Skupaj z avtorico se lahko podučimo o neverjetni vilinski moči manifestacije. Samo prepustite se tej čarobni knjigi in pred vami je eno najbolj očarljivih doživetij, kar ste jih spoznali! O AVTORJU Dr. Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sfer...
 
Cena: 14,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-9612-750-45-9
Leto izdaje 2011
Število strani 229
Dimenzije 12,5 x 16,0
Avtor Doreen Virtue
Vezava Ne
Izdal Karantanija
Kategorija Angeli in duhovni vodniki

O avtorju

   

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov.

Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. 

V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).