Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610107903
Dodaj v primerjavo
Cena 39,90 €

Ostanite zdravi in polni energije! Znanstvene raziskave kažejo, da naj bi bilo človeško telo, če bi zanj vzorno in pravilno skrbeli, sposobno dočakati približno 120 let. Kako torej dočakati visoko starost? Skrivnost vam razkrivamo v knjigi Zdravstveni vodnik za dolgo življenje. Knjiga vam bo razkrila resnico o staranju ter dokončno razkrinkala mite, ki veljajo o tem življenjskem procesu. 

Dodaj na seznam želja

Staranje

Knjiga vam bo razkrila resnico o staranju ter dokončno razkrinkala mite, ki veljajo o tem življenjskem procesu. Avtorji vam bodo razkrili sedem ključnih skrivnosti za dobro staranje, ki bi jih morali poznati – in se jih seveda tudi držati – vsi, ki želijo dočakativisoko starost, pri tem pa ohraniti dobro zdravje ter vitalnost telesa in uma. V knjigi boste našli vprašalnike kot so »Ali vas vaša prehrana dela stare?« in »Ali živim zdravo?«, ki obsegajo vse vidike vašega dobrega počutja in vas bodo skupaj z obširnimi poglavji napotili na pot zdravega življenja. Ugotovili boste, da je doseganje dolgega zdravja postopek, ki ga je treba spoštovati in v njem uživati. Pot do dolgega življenja je namreč aktivno in srečno življenje vsak in sleherni dan.

Nikar se ne bojte staranja! Ko boste prebrali knjigo Zdravstveni vodnik za dolgo življenje, starosti ne boste več enačili z boleznijo, osamljenostjo in nemočjo, temveč boste v njej videli le novo izkušnjo, ki vas bo obogatila in vas naredila modrejše.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610107903
Leto izdaje 2010
Število strani 400
Dimenzije 21,7 x 28,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Debra Gordon , Sari Harrar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravstveni vodnik za dolgo življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Cena 39,90 €