Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Žena ima vedno prav

Na zalogi
SKU
9789612902490
Dodaj v primerjavo
Cena 22,98 €

Avtor knjižne uspešnice Mene ne bo noben jebo, Kamenko Kesar, se vrača z novo udarno knjigo Žena ima vedno prav, v kateri na 216 straneh razkriva najintimnejše moške resnice in zabavne razlike med moškimi in ženskami.

Dodaj na seznam želja

Avtor te knjige v sebi nosi številne darove, ki prihajajo na plan tudi v njegovem pisanju: nadvse je duhovit, zna se ponorčevati iz svojih napak, jezik mu teče kot namazan in predvsem je odličen opazovalec. Tudi navidezne vsakodnevne banalnosti, opisane na njegov zabaven način, postanejo tako zanimive, da bralec ob prebiranju njegove najnovejše knjige, v kateri igra glavno vlogo – kot zgovorno nakazuje že ime knjige – njegova žena, takoj začuti, da je Kesarjevo življenje razgibano na vso moč. In če se povrhu še malo poigramo z njegovim priimkom, lahko po prebranem sklepamo, da se zagotovo ne kesa, da se je že drugič poročil.

Ob sebi ima namreč svojo ljubo Alenko oziroma svojo »najdražjo, srčico, plaho srnico, sonce moje galaksije«, kakor v knjigi ljubeče naziva svojo ženo. In tako z njo postane zabavno prav vse, tudi manj prijetni pripetljaji, kot sta denimo namišljena angina ali pa pomladno hujšanje. Kesarjevo iskrivo, iskreno in humorno pisanje, začinjeno s domiselnim pretiravanjem, tako značilnim za kralja humoresk Ephraima Kishona, sicer tudi Kesarjevega najljubšega avtorja, je razdeljeno na tri vsebinsko enakovredne dele. Ti smiselno povezujejo in prepletajo tri njegova obdobja, začetek avtorjeve zveze z njegovo Alenko, kronanje ljubezni s poroko in življenje po njej.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612902490
Leto izdaje 2019
Število strani 216
Dimenzije 21,5 x 13,5
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Kamenko Kesar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Žena ima vedno prav
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Žena ima vedno prav

Cena 22,98 €