Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živeti s ciljem

Na zalogi
SKU
978-961-04-0406-4
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Večina med nami vidi v načrtovanju neko naravno modrost. Načrtujemo počitnice, izobraževanje svojih otrok ali svojo upokojitev. A ne pomislimo, da bi načrtovali svoje življenje.

Dodaj na seznam želja

Cilji

V sodobnem času mnogih možnosti in hkrati številnih omejitev se tisti, ki jim je dostop do tistega, kar si želijo, onemogočen, sami pa ne znajo najti novih, prav tako izpopolnjujočih možnosti, znajdejo v brezciljnosti, pasivnosti in vdanosti v položaj. Ne zmorejo si določiti cilja. Po drugi strani pa tisti, ki so svoje cilje že dosegli, ostanejo na mestu in se svojih dosežkov sploh ne znajo veseliti. V življenju jim manjka cilj. Ta nas žene naprej. A kako ga najti?

Michael Hyatt in Daniel Harkavy v knjigi Živeti s ciljem razkrivata, kako sestaviti uspešen življenjski načrt. »Brez načrta je velika verjetnost, da boste pristali nekje, kamor niste nameravali priti: v nesrečnem zakonu, neizpolnjujočem poklicu, slabem zdravju ali vsem naštetem,« opozarja Michael Hyatt.

Avtorja sta življenjsko načrtovanje izkusila na svoji koži. Daniel Harkavy je bil uspešen v karieri in zasebno, vendar je čutil, da njegovo življenje polzi navzdol, kar ga je pripeljalo do odločitve, da si vzame leto dni odmora in razmisli o življenju. Po odmoru je ustanovil podjetje za poslovni trening in spoznal pojem življenjsko načrtovanje.

Prej ko začnete, več vpliva imate na svoje življenje

V času, ko so se pri Michaelu Hyattu kazali znaki izgorelosti, je po prijateljevem nasvetu najel prav Harkavyja. »Ni treba, da je življenje takšno,« mu je spodbudno dejal in mu pomagal sestaviti življenjski načrt. »Takrat sem prvič sistematično razmišljal, kaj želim doseči na pomembnih področjih svojega življenja, ne le na delovnem področju. Prvič v več mesecih sem občutil upanje.«

Vendar vam ni vam biti srednjih let, na vodilnem položaju in na robu izgorelosti, da bi vam življenjski načrt prinesel koristi. Ljudje v vseh obdobjih življenja bodo želi koristi, če vzamejo krmilo v svoje roke in ga zavrtijo v pravo smer. Prej ko začnete, več vpliva imate na to, da si ustvarite življenje, kakršno želite – na področju financ, odnosov, telesnega zdravja in duhovnosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0406-4
Leto izdaje 2017
Število strani 126
Dimenzije 15,0 x 22,5
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Daniel Harkavy, Michael Hyatt
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živeti s ciljem
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Živeti s ciljem

Cena 19,90 €