Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zrelost

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617090260
Dodaj v primerjavo
Cena 21,70 €

Eden od največjih duhovnih voditeljev dvajsetega stoletja nas v tej knjigi spodbuja, naj sprejmemo značilnosti življenja v zrelih letih.

Dodaj na seznam želja

Zrelost

V kulturi, obsedeni z mladostjo, in odločeni, da se je treba za vsako ceno izogniti starosti, si ta knjiga drzne postaviti vprašanje, ki je bilo tako rekoč pozabljeno v dobi viagre in lepotnih operacij. Kakšne koristi utegne prinesti sprejemanje naravnosti procesa staranja, namesto da se skušamo oklepati mladosti in njenih užitkov vse do groba?

Osho nas opomni na razliko med odraščanjem in staranjem. Tako v naših odnosih z drugimi kot pri uresničevanju naših lastnih usod nas opominja na užitke, ki jih lahko prinese samo prava zrelost. Očrta deset poglavitnih ciklov rasti v človeškem življenju, od sveta nase osredotočenega predšolskega otroka do razcveta modrosti in sočutja v starosti.

Osheva navihana humornost je rdeča nit te knjige, tako kot poglobljeno sočutje in razumevanje, da se pustimo nadvse hitro zamotiti in zanemarimo globlji pomen in poslanstvo življenj – torej razcvet naše lastne enkratnosti in zrelosti, prežet s sposobnostjo praznovanja in doživljanja veselja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090260
Leto izdaje 2020
Število strani 184
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Osho _
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zrelost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zrelost

Cena 21,70 €