Za vas smo pripravili nova prednaročila največjih uspešnic, kjer boste prihranili več kot 5 €! Pobrskajte tukaj.

 

 
V vrečki ni artiklov.

Intervjuji

Če ne poznate imena Ingrid Divković, nič hude­ga. Ne bo vam zamerila. Svoj ego je že zdavnaj spravila tja, kamor sodi, kar se je izkazalo za eno njenih najboljših življenjskih naložb. Skoraj gotovo pa ste že slišali za knjigi z naslovom Vas j**e ego? in Div­ja ženska, ki sta tudi v Sloveniji takoj ob izidu postali veliki uspešnici. No, napisala ju je prav ta triintridese­tletna hrvaška avtorica, s katero smo tokrat spregovorili v zanimivem in iskrivem intervjuju.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

12. oktobra prihaja v Slovenijo eden najboljših taoističnih mojstrov spolne alkimije na svetu, Mantak Chia. Taoistični strokovnjak, mojster in učitelj, ki ima za seboj več kot 50 let prakse ter poučevanja, je uvrščen med največje učitelje in mojstre na svetu in je avtor več kot 75 knjig. Mojster Chia bo predstavil izjemno dragoceno in težko dostopno znanje, odkril skrivnosti največjih mističnih modrosti in prakse spolne alkimije. Ravno o teh temah smo se z njim pogovarjali tudi v ekskluzivnem intervjuju.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Neale Donald Walsch je poseben glasnik Nebes. Njegova trnova pot, ki se je spremenila v izjemno zgodbo, je impresionirala svet. Bil je strt. Bil je na tleh. Bil je ... brezdomec. In nekega dne je zanj spregovoril On. Bog. V času največjega trpljenja mu je nevidna sila prinesla številna sporočila. Zapisal jih je.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Lisa Barnett je mednarodno priznana avtorica, učiteljica in zdravilka, ki ji je bila tesna povezava s svojo dušo položena tako rekoč že v zibelko. Njena knjiga Neskončna modrost akaških zapisov je v Sloveniji postala velika uspešnica. Lisa nas v njej skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje akaških modrosti in nas v petih korakih nauči, kako dostopamo do nečesa, kar je bilo še pred desetletji dostopno izključno velikim mistikom, orakljem in jasnovidcem.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor s Cristy Žmahar

30.07.2018 08:15

Cristy Žmahar je ženska, ki je na svoji koži izkusila, kako lahko na človeka vpliva stres. Kot mnogi mu je dolgo poskušala ubežati na različne načine. S sprehodi, prepiri in z vzkipljivostjo, celo s paranjem vzmetnice z nožem. Nič ni pomagalo, vsaj ne za dolgo. Dokler ni odkrila sebe in tako tudi sreče. V pogovoru nam je ta zanimiva sogovornica razkrila, kako se je soočila sama s sabo in svojimi sencami ter se osvobodila.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Točno leto dni nazaj je izšla knjiga pisateljice Barbare Fužir: Reci življenju JA, ki je bila v 2 mesecih razprodana, kar je za Slovenijo v teh časih pravi dosežek. Knjiga govori o življenju Andreje Novak, energijske terapevtke, predvsem o tem, kako jo je življenje neizprosno vodilo v izpolnitev svojega poslanstva. Knjiga je nadvse zanimiva, saj se vsak bralec kar naenkrat znajde v lastnem procesu spoznavanja svojega življenja in samega sebe.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Mojstrom Del Pe

11.04.2018 08:28

Mojster Del Pe je sodobni modrec in učitelj življenja, ki s svojimi dognanji pomaga ljudem širom sveta. Tudi v Sloveniji ima mentorje, ki po njegovih metodah ljudem z različnimi psihološkimi in fizičnimi zdravstvenimi težavami pomagajo do boljšega zdravja. Je avtor mnogih knjig, ustanovitelj BElife Institute for Higher Consciousness (BIHC), šolanja, ki ga mnogi imenujejo kar Harvard duhovnih znanosti, ter življenjski mentor nekaterih svetovnih voditeljev in podjetij, kot so Sony, Colgate-Palmolive, IBM in drugi. Odraščal je na Filipinih, danes živi v ZDA, Slovenijo pa rad obišče, saj pravi, da ima naša država prav posebno energijo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Marjanom Ogorevcem

15.03.2018 08:03

Marjan Ogorevc je v svetu duhovnosti izredno cenjen in spoštovan. Njegovi nauki so pomagali duhovno zrasti ogromnemu številu ljudi in čeprav individualnih terapij zadnja leta ne izvaja več, svoje delo nadaljuje z javnimi predavanji, predavanji v šoli za bioterapevte in vodenjem duhovnih potovanj. Nekje med vsemi temi zaposlitvami pa je našel čas za izčrpen pogovor z nami. Med drugimi smo z njim spregovorili o tem, zakaj je po njegovem mnenju lahko avtomehanik bolj duhoven od guruja, zakaj je holističen pristop do človeka tako zelo pomemben in kako hitro lahko ljudje dvignejo svojo raven zavesti.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Pogovor z Manco Košir

29.01.2018 09:19

Smrt je moja največja učiteljica življenja.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil blog blog

Ordinaciji Dao TKM se je nedavno pridružil zdravnik tradicionalne kitajske medicine Cheng Ping z več kot 35-letnimi izkušnjami, ki jih je pridobival že ob stažiranju med študijem na priznani pekinški univerzi za tradicionalno kitajsko medicino ter kasneje v bolnišnici in na pekinškem inštitutu za znanost. S svojim bogatim znanjem pomaga Slovencem do boljšega zdravja, ob tej priložnosti pa smo se z njim pogovarjali o tem, kako zdravi smo Slovenci, katere slabe navade opaža pri nas in kako si lahko pomagamo pri najpogostejših boleznih.

CHENG PING je sodeloval na več mednarodnih konferencah o tradicionalni kitajski medicini (TKM), izvedel več raziskav in napisal številne članke s tega področja. Po upokojitvi ga je pot prinesla še v Slovenijo. Dr. Cheng je poleg svoje strokovnosti izredno pozoren in sočuten, zato mu vsi, ki ga spoznajo, pravijo, da se čuti, da svoje poslanstvo opravlja z vsem svojim srcem. Preberite, kakšne nasvete je tokrat delil z nami. 

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji Objavil Cangura Admin
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2